Καινούργιου: Το σοβαρό ατύχημα του πατέρα της

05.05.2014
Για πρώτη φορά η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για μία πολύ προσωπική οικογενειακή ιστορία, που άλλαξε τη ζωή της, όπως η ίδια παραδέχεται.

Ο πατέρας της, όταν η Κατερίνα ήταν 6 ετών, είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, που από θαύμα δεν του κόστισε την ίδια του τη ζωή. Η Καινούργιου μιλά για το ατύχημα εκείνο και παραδέχεται ότι πήρε ένα μάθημα ζωής!


Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πήρε ένα μάθημα ζωής: «Είναι κάτι που αφορά τον πατέρα μου και σέβομαι την επιθυμία του να μην αναφέρομαι σε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό, αλλά ήταν ένα γεγονός που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας. Ήμουν 6 χρόνων όταν συνέβη και πάντα λέω “δόξα τω Θεώ” που ο πατέρας μου δεν χάθηκε εκείνο το βράδυ. Ήταν αργά, γυρνούσαν από κάποια έξοδο με τη μαμά μου, ο δρόμος γλιστρούσε και έπαθαν ένα πολύ σοβαρό αυτοκινητικό. Χτύπησαν και οι δύο, η μαμά μου όχι τόσο σοβαρά όσο ο μπαμπάς μου. Ήμασταν με τον παππού όταν χτύπησε το τηλέφωνο και του είπαν πως ο μπαμπάς χτύπησε πολύ σοβαρά. Από την αρχή, ο παππούς μάς είπε πως είχε συμβεί κάτι σοβαρό και περιμέναμε να δούμε πώς θα πάει ο μπαμπάς, δεν μας το έκρυψαν. Μας προετοίμασαν. Ήταν μόλις 33 χρόνων και ύστερα από εκείνο το βράδυ άλλαξε όλη του η ζωή. Όμως προσπάθησε μετά από αυτό που συνέβη να προχωρήσει δυναμικά, όπως και έκανε, να μη μας κάνει ποτέ να τον λυπηθούμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε τη συγκινητική εξομολόγηση της: «Όταν πια τον είδαμε μετά το ατύχημα, ήταν πολύ καθησυχαστικός. Μας έλεγε “Θα πάνε όλα καλά, θα ξανασταθώ στα πόδια μου και θα είμαι δυνατός. Να λέμε ‘δόξα τω θεώ’ που είμαι εδώ”. Δυσκολεύεται κινητικά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά είναι τόσο δυνατός χαρακτήρας, που δεν τον κράτησε πίσω πουθενά. Αυτό που με έμαθε ο μπαμπάς μου είναι πως όλα στη ζωή μας είναι στιγμές και μια στιγμή μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Γι’ αυτό δε στενοχωριέμαι εύκολα. Όταν είσαι στα πόδια σου, περπατάς, τρέχεις, αναπνέεις, πρέπει να αντλείς ευτυχία από αυτό».