Ερωτικό τρίγωνο για Μινόγκ, Γουορν και πρώην

05.05.2014
Ο αυστραλός άσσος του κρίκετ και πρώην αγαπημένος της Λιζ Χάρλεϊ, λέγεται ότι βρίσκεται ανάμεσα σε δυο γυναίκες και καλείται να διαλέξει.

Την ώρα που η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elisabeth Hurley) δηλώνει ότι ακόμη αγαπά τον Σέιν Γουορν (Shane Warne) αλλά έχει βρει τον έρωτα αλλού, εκείνος λέγεται ότι είναι διχασμένος ανάμεσα σε δύο γυναίκες: την Ντάνι Μινόγκ (Dannii Minogue) και την πρώην σύζυγό του, Σιμόν Κάλαχαν (Simone Callahan).

Σύμφωνα με το δίκτυο "New Idea" ο 44χρονος αθλητής έχει ξετρελαθεί με την αδελφή της Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue), όμως δεν νιώθει έτοιμος να αφήσει το "λιμανάκι" του, την πρώην σύζυγο, όπου είχε κουρνιάσει μετά τον χωρισμό του από τη Λιζ.

Την αφορμή για όλη αυτή τη φημολογία έδωσαν τελευταίες κοινές φωτογραφίες του Γουορν και της Μινόγκ όπου οι δυο τους ποζάρουν σε διαχυτικά selfies δημόσια.

Η Ντάνι και ο Σέιν, Αυστραλοί και οι δύο, είχαν "ξανασυζητηθεί" πριν από 10 χρόνια περίπου με τις κακές γλώσσες να μιλούν για ύποπτα μηνύματα στο κινητό.

Όσο για την άλλη γυναίκα στο τρίγωνο; Η Σιμόν, μητέρα των τριών παιδιών του Γουορν (της 16χρονης Μπρουκ, του 14χρονου Τζάκσον και της 12χρονης Σάμερ) λέγεται ότι δεν έφυγε ούτε στιγμή από το προσκήνιο με τη σχέση των δύο πρώην να είναι πιο στενή από ποτέ. Λες;

Στη φωτογραφία που ακολουθεί, δείτε τον Σέιν Γουορν και τη σύζυγό του, Σιμόν Κάλαχαν, το 1995, όταν ήταν ακόμη παιδιά. Και οι δύο...