Φτιάξε κορμί για μπικίνι σαν της Κέιτ Άπτον

01.05.2014
Αποτελεί ένα από τα πιο χυμώδη κορμιά του πλανήτη! Η Κέιτ Άπτον αποτελεί πρότυπο σώματος με καμπύλες και την τόνωση, μέχρι εκεί που πρέπει!

Ειδικά, στη νέα ταινία που συμμετέχει, η Κέιτ, με τίτλο "The Other Woman" (Η άλλη Γυναίκα) θυμηθήκαμε το σώμα που αγαπήσαμε τόσο.

Ο προπονητής της Κέιτ, David Kirsch μοιράστηκε με το handbag.com τα μυστικά φιτνες της!!!

Η δίαιτα με λίγους υδατάνθρακες:


Παρότι λατρεύει την πίτσα, η Κέιτ ξέρει πως για να επανέλθει γρήγορα στα κιλά της, πρέπει να αποφεύγει τους σύνθετους υδατάνθρακες, τα πολλά σάκχαρα και τα επεξεργασμένα τρόφιμα.

Τρώγε κι εσύ, άπαχη πρωτεϊνη, σαλάτες, πράσινα λαχανικά και απόφυγε τα επεξεργασμένα, τυποποιημένα τρόφιμα. Κατανάλωσε πέντε μικρά γεύματα με διαφορά τριών ωρών μεταξύ τους.

Οι ασκήσεις για κορμί θηλυκό αλλά σμιλεμένο:

Ο προπονητής της Κέιτ, ήθελε να σμιλέψει το σώμα της, χωρίς να χαθούν οι υπέροχες καμπύλες της. Ο τύπος ασκήσεων και η διάρκεια αυτών, είχε μεγάλη ποικιλία, με βάρη, λάστιχα αντιστάσεων, κικ μποξ, σπρίντ και καλλισθενική αγωγή να βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη προπονήσεων.

Άλλες ασκήσεις περιείχαν μπάλες, πολλούς κοιλιακούς, μπόλικο τρέξιμο και περπάτημα με εναλλαγές και ανάποδες- προς τα πίσω- προβολές ποδιών.

Πάρε και μια γεύση από το πρόγραμμα 5-5-5 του διασημου προπονητή.