Έξαλλη η Άνιστον με το Θερού: ο ρόλος της Ντίαζ

22.04.2014
Αυτός ο γάμος θα αργήσει! Μιλάμε φυσικά για τον γάμο της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) με τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux).

Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, νέος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στους δύο άλλοτε αγαπημένους σταρ, όταν η Τζεν ενημερώθηκε από άλλες πηγές κι όχι από τον ίδιο τον αρραβωνιαστικό της για ένα παλιό του φλερτ που η ίδια αγνοούσε.

Σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Grazia, η Τζεν έγινε έξαλλη όταν έμαθε ότι ο Θερού είχε ένα σύντομο φλερτ το 2002 με την Κάμερον Ντίαζ, στα γυρίσματα της ταινίας «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» (Charlie's Angels: Full Throttle).

Πηγή του περιοδικού αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Τζένιφερ θύμωσε επειδή δεν έμαθε την αλήθεια από το Θερού. Νόμιζε πως ήξερε τα πάντα για το παρελθόν του Τζάστιν και η Κάμερον είναι φίλη, οπότε ένιωσε ντροπιασμένη όταν έμαθε από τρίτα άτομα για την παλιά ιστορία του Θερού».

Η αλήθεια πάντως είναι πως το φλερτ ανάμεσα σε Θερού και Ντίαζ ήταν κάτι αθώο και από τότε έχουν βρεθεί ελάχιστα αλλά η ίδια η Άνιστον φέρεται να είναι ενοχλημένη από τον ίδιο τον Τζάστιν που έκρυψε την αλήθεια.

Η ιστορία αυτή, φαίνεται πως επηρεάζει για μια ακόμα φορά την επικείμενη γαμήλια τελετή ανάμεσα στο διάσημο ζευγάρι, παρ’ ότι τον προηγούμενο μήνα, πηγές ήθελαν την Άνιστον να κανονίζει το γάμο της στην Χαβάη.

Πρόσωπο του περιβάλλοντος της Τζεν συμπληρώνει:

«Ο πρόσφατος καυγάς δεν βοήθησε. Τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι είναι χειρότερα από ποτέ ενώ η απόσταση μεταξύ τους μεγαλώνει. Ημερομηνία γάμου σίγουρα δεν υπάρχει».

Κ.Π