Η Άνιστον προξενεύει Πάλτροου και Μπλουμ. Λες;

15.04.2014
Φήμες θέλει τη διάσημη ελληνικής καταγωγής σταρ να θεωρεί τους φρεσκοχωρισμένους φίλους της ιδανικούς τον ένα για τον άλλο.

Μπορεί τον γάμο της να μην τον έχει οργανώσει ακόμη -τουλάχιστον δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικό- όμως η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) έχει βρει το έτερόν της ήμισυ και λέγεται ότι έχει τη διάθέση να βοηθήσει κι άλλους να το κάνουν επίσης.

Έτσι, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό "Heat" η 45χρονη σταρ φαίνεται σίγουρη ότι η 41χρονη Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) είναι το ιδανικό ταίρι για τον 37χρονο Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom). Και έχει βαλθεί, λένε, να τους το αποδείξει...

Και οι δύο σταρ έχουν πρόσφατα χωρίσει από τους συζύγους τους. Και οι δύο είναι ήδη γονείς, έντονα πνευματικοί άνθρωποι, αλλά και οπαδοί της υγιεινής διατροφής. Και η Τζεν που τους γνωρίζει αμφότερους θεωρεί ότι ταιριάζουν "γάντι".

Έτσι, σκέφτεται να τους κάνει το προξενιό και από εκεί και πέρα το βλέπουν οι ίδιοι.

Δεν θέλει όμως να είναι και πιεστική, έτσι, σύμφωνα με πηγές του περιοδικού, η Άνιστον διοργανώνει ένα πάρτι. Για το... ξεκάρφωμα.

"Η Τζεν θα καλέσει κι άλλα ζευγάρια και φίλους, έτσι ώστε να μη νιώσουν και εκείνοι άβολα", μεταφέρουν οι πηγές. Εμείς αναμένουμε...