Αν Χάθαγουεϊ: Μυστικά για έναν ευτυχισμένο γάμο

31.03.2014
Ούτε δύο χρόνια δεν έχει συμπληρώσει παντρεμένη η διάσημη ηθοποιός, όμως αποκαλύπτει τι κάνει για να παραμείνει έτσι –και χαρούμενη- για πάντα.

Η Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway) παντρεύτηκε τον Άνταμ Σούλμαν (Adam Shulman) πριν από 18 μήνες και ιδού τι κάνει για να κρατήσει τον γάμο της ευτυχισμένο για πάντα.

Ένα μυστικό είναι "Η μέρα της ψηφιακής αποτοξίνωσης", όπου απομονώνονται από τους πάντες και τα πάντα για μια ολόκληρη μέρα. "Προσπαθούμε να έχουμε τουλάχιστον 24 ώρες και κλειστά τα τηλέφωνα και κάθε άλλη τεχνολογία εστιάζοντας μόνο στο να είμαστε μαζί", εξηγεί η 31χρονη Χάθαγουεϊ υπογραμμίζοντας πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο στην εποχή μας αλλά και πόσο μεγάλη αξία έχει η προσπάθεια.

Άλλο μυστικό είναι "Ο κανόνας των δύο εβδομάδων", σύμφωνα με τον οποίο το ζευγάρι προσπαθεί να μη μένει μακριά περισσότερο από 15 μέρες, όσο και αν η δουλειά το απαιτεί.

"Έχουμε κάνει κορνίζα ένα συμβόλαιο και το βάλαμε στον τοίχο για να μην ξεχνιόμαστε. Δεν τα καταφέρνουμε όλα τέλεια, όμως προσπαθούμε όσο περισσότερο μπορούμε", εξηγεί η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός η οποία λέγεται ότι θέλει διακαώς να γίνει μανούλα…