Έξαλλη η μάνα Γκέντσογλου με την εγκυμοσύνη της Ηλιάδη

26.03.2014
Δεν το έχει με τις πεθερές η Αγγελική Ηλιάδη, δεν το έχει. Με τη μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη είναι στα δικαστήρια και η μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου, ούτε που θέλει να ακούει για τη σχέση του γιου της με την αοιδό

Τα νέα, δε, της εγκυμοσύνης μόνο χαρά δεν έφεραν στη μέλλουσα γιαγιά, η οποία δε δίστασε να πει ότι η Ηλιάδη εκμεταλλεύτηκε την εγκυμοσύνη για να «τυλίξει» το γιο της!!!

Η μητέρα Γκέντσογλου μίλησε στην εκπομπή Μελέτησε το και τα όσα είπε, καλό είναι να μην τα ακούσει η έγκυος Ηλιάδη. Δεν είναι και στον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης να παίρνει μεγάλες συγχύσεις. Και η μάνα Γκέντσογλου είπε τα πάντα για εκείνη και τη σχέση της με τον Σάββα.

Πρώτα απ’ όλα αποκάλυψε ότι δεν ξέρει τίποτε για την εγκυμοσύνη, αφού ο γιος της δεν τους έχει ενημερώσει, ενώ δεν έχει γνωρίσει ακόμη τη νύφη. Επίσης, παραδέχτηκε στην εκπομπή ότι δε συμφωνεί με τη σχέση αυτή καθώς η αοιδός είναι 13 χρόνια μεγαλύτερη από το γιο της. Αν ήταν μικρότερη θα το συζητούσε.

Και στο γιο της, όμως, δε χαρίστηκε. Και τι δεν είπε για εκείνον, με κορυφαία την ατάκα ότι ο Σάββας δεν μπορεί ακόμη να πλύνει τα μούτρα του, θα κάνει παιδί στα 23 του; Πάντως, για αντιδράσεις από την οικογένεια Γκέντσογλου στη σχέση αυτή είχαμε καταλάβει από την εμφάνιση της Ηλιάδη στα «Καρντάσιανς», όπου εμμέσως πλην σαφώς είχε πει ότι οι γονείς του αγαπημένου τους δεν τρελαίνονται και πολύ.

Τέλος, να πούμε ότι σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hello, η Ηλιάδη περιμένει γιο.