Η συγκλονιστική αποκάλυψη Σαββόπουλου για Μπουλά

23.02.2014
Το βράδυ του Σαββάτου, οι συνεργάτες, μα πάνω απ' όλα φίλοι του Σάκη Μπουλά άνοιξαν τις πόρτες του "Ακτή Πειραιώς" σε μία ειδική βραδιά, γεμάτη συγκίνηση και ιστορίες, ειδικά αφιερωμένη σε εκείνον.

Διονύσης Σαββόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Λάκης Παπαδόπουλος, αφού "παράκουσαν" τον φίλο τους και την Παρασκευή (21/2), μέρα της κηδείας του, το μαγαζί ήταν κλειστό, το Σάββατο στο κατάμεστο μαγαζί έκαναν συγκινητκές αποκαλύψεις για τον Σάκη.

Ωστόσο, αυτή που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση και απλά επιβεβαίωσε πόσο γενναιόδωρος ήταν ο Μπουλάς με τους φίλους του, ήταν η αποκάλυψη που έκανε ο Σαββόπουλος.

«Μετά από την κηδεία, πήγαμε σε παρακείμενο μαγαζί για την ψαρόσουπα, για την κλασική μακαριά. Και τι μας λένε; Ο μακαρίτης είχε πάει πριν από δεκαπέντε μέρες στον μαγαζάτορα και του είχε πει: “μετά την κηδεία μου, θα έρθουν εδώ 40 – 50 φίλοι. Τι μενού θα βγάλεις και πόσο κάνει;” Ο μαγαζάτορας νόμιζε ότι του κάνει πλάκα, αλλά ο Σάκης επέμενε. “Πες μου πόσο θα στοιχίσει το τραπέζι για 40 – 50 κεφάλια”, του ξαναείπε και ο μαγαζάτορας του είπε ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα το έκανε κέρασμα. Ο Σάκης δεν το δέχθηκε, πλήρωσε την μακαριά και μείναμε άφωνοι», αποκάλυψε και οι πάντες "πάγωσαν".

Όχι, όμως και οι φίλοι του, αν και οι ίδιοι στην αρχή σάστισαν. Αλλά αυτός ήταν ο Σάκης Μπουλάς, ένας γενναιόδωρος άνθρωπος με αυτούς που αγαπούσε και τον αγαπούσαν. Και ήταν πολλοί αυτοί....