Χολμς & Φοξ: Το πιο καυτό μυστικό του Χόλιγουντ

24.02.2014
Οι κακές γλώσσες θέλουν την πρώην κυρία Κρουζ και τον Τζέιμι Φοξ να ζουν ένα μεγάλο και άκρως κρυφό έρωτα.

Οι πρώτες φήμες που ήθελαν την Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) ζευγάρι με τον Τζέιμι Φοξ (Jamie Foxx) ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο, όταν οι δυο τους χόρεψαν μαζί σε φιλανθρωπική εκδήλωση στα Χάμπτονς. Από τότε επανέρχονται συχνά πυκνά.

Τώρα, φίλοι των δύο ηθοποιών μιλούν στο περιοδικό "Grazia" και χαρακτηρίζουν τη σχέση τους ως "το πιο καλά κρυμμένο μυστικό στο Χόλιγουντ".

"Όταν τα πρωτοέφτιαξαν αποφάσισαν να το κρατήσουν κρυφό γιατί ανησυχούσαν και οι δύο για την αντίδραση του Τομ Κρουζ (Tom Cruise), ο οποίος τους είχε συστήσει έτσι και αλλιώς, συμπληρώνοντας όμως ότι η μυστικότητα συνεχίζεται γιατί "δεν νιώθουν άνετα ακόμη να φανερωθούν".

"Όταν είναι χώρια, ο Τζέιμι και η Κέιτι επικοινωνούν διαρκώς μέσω γραπτών μηνυμάτων ή Skype. Όταν εκείνος είναι στη Νέα Υόρκη, στέλνει το αυτοκίνητό του να τη φέρει στο διαμέρισμά του", αποκαλύπτουν οι πηγές, τονίζοντας όμως ότι επιζητούν ακόμη την "άκρα μυστικότητα".

Τον Οκτώβριο, ο 46χρονος Φοξ διέψευσε τη φημολογία υποστηρίζοντας ότι "έναν χορό χόρεψαν μόνο", όμως το σούσουρο συνεχίζεται και ξέρετε τι λέει ο λαός για τον καπνό και τη φωτιά!