Τι κάνουν οι Μπέκαμ τα βράδια στο κρεβάτι τους

24.02.2014
Πολυάσχολοι επαγγελματίες που μεγαλώνουν μαζί τέσσερα παιδιά, η Βικτόρια και Ντέιβιντ έχουν έναν πολύ ιδιαίτερο "προσωπικό χρόνο".

Μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό "Look", ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) αποκάλυψε ότι παρότι δεν περνούν πολύ χρόνο μαζί με τη σύζυγό του, αυτό δεν σημαίνει ότι απομακρύνονται κιόλας.

"Η Βικτόρια και εγώ προσπαθούμε να βγαίνουμε δυο μας, αλλά φροντίζουμε τέσσερα παιδιά, τα πηγαίνουμε στο σχολείο το πρωί, τα παίρνουμε πίσω, τα πηγαίνουμε στο ποδόσφαιρο, τα ταΐζουμε, τα βάζουμε για ύπνο… Μέχρι να τελειώσουν όλα αυτά, είμαστε εξαντλημένοι. Έτσι, ξαπλώνουμε κι εμείς στο κρεβάτι και βλέπουμε τηλεόραση", εξηγεί ο 38χρονος πρώην ποδοσφαιριστής τονίζοντας ότι αυτή είναι η ώρα που έχουν για να μιλήσουν.

Ο Ντέιβιντ αποκάλυψε επίσης ότι απολαμβάνει τρελά την ώρα που περνά με την οικογένειά του και ότι από τη στιγμή που κρέμασε τα παπούτσια του, είναι η πρώτη φορά που μπορεί να γυρίζει πίσω στον χρόνο και να σκέφτεται την καριέρα του και την επιτυχία που είχε.

Πάντως, για όσους αναρωτιούνται, ο Ντέιβιντ έκανε ακόμη μία αποκάλυψη σχετικά με το ποιος είναι ο κουβαλητής στο σπιτικό τους.

"Εγώ κάνω όλα τα ψώνια του σπιτιού, όπως έκανα ανέκαθεν", εξηγεί ο Μπέκαμ τονίζοντας πόσο εύκολο του είναι αφού ξέρει ακριβώς τι αρέσει στο κάθε παιδί, αλλά και στην καλή του. Εύγε, Ντέιβιντ.