Μπουλάς: Το τελευταίο "αντίο" & η τραγική ειρωνεία

22.02.2014
Σε βαρύ κλίμα και σε στενό κύκλο αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς είπαν το πρωί του Σαββάτου (22/2) το τελευταίο "αντίο" στον Σάκη Μπουλά.

Και όλοι τους συντετριμμένοι μάζεψαν όση δύναμη είχαν για να αποχαιρετήσουν το φιλαράκι τους. Κι επειδή η μοίρα αρέσκεται σε... περίεργα παιγνίδια, η κηδεία του Σάκη έγινε στο κοιμητήριο των Μελισσίων, εκεί όπου είχαν κάνει γυρίσματα για τη σειρά 50-50 και είχαν γελάσει πάρα πολύ.

"Είχαμε έρθει στο κοιμητήριο Μελισσίων για να κάνουμε τα γυρίσματα της κηδείας του Άδη με το 50 - 50. Θυμάμαι τα γέλια που κάναμετότε και τώρα ήρθαμε εδώ να κλάψουμε", είπε με λυγμούς ο Παύλος Χαϊκάλης. Από το τελευταίο "αντίο" δεν μπορούσε να λείπει ο τρίτος της παρέας, Πέτρος Φιλλιπίδης ο οποίος ήταν στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή. "Αποχαιρετάμε έναν φίλο", κατάφερε μόνο να πει.

Εκεί ήταν και άλλοι της σειράς: ο σκηνοθέτης, Βασίλης Θωμόπουλος, η Άβα Γαλανοπούλου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και το "Μαράκι" του Παυλίτο, Νικολέττα Καρρά.

Ο αδελφικός του φίλος, Γιάννης Ζουγανέλης ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στην εκκλησία, ενώ ο Διονύσης Σαββόπουλος γι ακόμη μία φορά μίλησε για τη δύναμη του Σάκη στην τελευταία του εμφάνιση στην "Ακτή Πειραιώς".

"Ο Σάκης είχε φωνή πλούσια και πηγαία όπως ο ίδιος. Στην τελευταία παράσταση μας άφησε όλους άφωνους από την συγκίνηση. Η φωνή του ήταν σαν πηγή με καθαρό νερό ακόμα και στο τελείωμά του", είπε.

Ωστόσο, τραγική φιγούρα ήταν η σύντροφος του, Αλεξάνδρα Ούστα. Κάτωχρη και φανερά καταβεβλημένη, αποχαιρέτησε σεμνά τον καλό της, στον οποίο στάθηκε δίπλα του μέχρι την τελευταία στιγμή.

Επίσης, το τελευταίο "αντίο" είπαν η Ελένη Ράντου, o Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Αντώνης Ρέμος, o Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Μπάμπης Στόκας, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Φάνης Μουρατίδης, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιάννης Κούτρας, η Βάσια Τριφύλλη, η Μπέτυ Βαλάση, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο τηλεοπτικός του "γιος", Δημήτρης Κουρούμπαλης και πολλοί άλλοι.

Η οικογένειά του ευχαρίστησε θερμά όλο τον κόσμο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και τη στήριξη και παρακάλεσε όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ".