Σπέλινγκ: Η Φάρα Φόουσετ μου μίλησε από τον τάφο

17.02.2014
Μήνυμα από τον άλλο κόσμο ισχυρίζεται ότι έλαβε η Τόρι Σπέλινγκ, το οποίο και παρέδωσε, φυσικά, στον παραλήπτη του.

Η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) έχασε τον πατέρα της, τον θρυλικό τηλεοπτικό παραγωγό Άαρον (Aaron) το 2006 από εγκεφαλικό. Ήταν 83 χρονών και ο θάνατός του στοίχησε τότε απίστευτα στην κόρη του, η οποία, όπως παραδέχτηκε η ίδια προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του με διάφορους τρόπους.

Μερικά χρόνια αργότερα, η 40χρονη ριάλιτι σταρ ζήτησε τη βοήθεια ενός διάσημου μέντιουμ, του Τζον Έντουαρντ (John Edward) για να τη φέρει σε επαφή με τον νεκρό πατέρα της, όμως αντί για εκείνον, της μίλησε η Φάρα Φόουσετ (Farrah Fawcett), η οποία είχε πεθάνει στο μεταξύ (2009).

"Η Φάρα Φόουσετ εμφανίστηκε μπροστά μου ξεκάθαρα", αποκάλυψε μιλώντας στο Access Hollywood η Τόρι προσθέτοντας ότι η επαφή αυτή είχε ξαφνιάσει και το ίδιο το μέντιουμ, ο οποίος δεν είχε βιώσει κάτι τόσο έντονο μέχρι τότε.

Η Τόρι γνώριζε από μικρή την Φόουσετ καθώς η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική επιτυχία "Οι άγγελοι του Τσάρλι" την οποία υπέγραφε ο πατέρας της.

Στην μεταφυσική επαφή τους, λοιπόν, η Φάρα, η οποία είχε φύγει από καρκίνο στα 62 της χρόνια, ζήτησε από την Τόρι να επικοινωνήσει με την οικογένειά της και "να τους πει πώς τα πηγαίνει".

"Μου έδωσε πολύ συγκεκριμένες λεπτομέρειες να τους πω", εξήγησε η Σπέλινγκ συμπληρώνοντας πως κάθισε και έγραψε ένα γράμμα για τον σύντροφο της Φάρα, Ράιάν Ο'Νιλ και ένα μικρότερο σημείωμα για τον γιο τους, Ρέντμοντ, όπως ακριβώς της το είχε ζητήσει εκείνη και τα παρέδωσε.

"Δεν πήρα ποτέ απάντηση από τον Ράιαν", εξηγεί η Τόρι εκφράζοντας την ελπίδα ο 72χρονος ηθοποιός να κατάλαβε αυτό που προσπαθούσε να πει και να μην την πέρασε για "ψυχάκια".

Πάντως, δεν είναι και οι καλύτερες στιγμές αυτές που ζει η Τόρι αυτό τον καιρό, καθώς ο σύζυγός της Ντιν ΜακΝτέρμοτ, που τον είχε τιμή της και καμάρι της τόσα χρόνια βρίσκεται σε κλινική αποτοξίνωσης για τον εθισμό του στο σεξ (!). Εμ έφαγε το κέρατο, εμ τον πληρώνει κιόλας!