Παντρεύεται την πορνοστάρ του ο Τσάρλι Σιν

17.02.2014
Τέταρτη φορά γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ο διάσημος ηθοποιός.

Ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) έχει απασχολήσει τα μίντια για πολλά και διάφορα τα τελευταία χρόνια καθώς μπλεκόταν συνέχεια σε μπελάδες μην μπορώντας να αντιμετωπίσει τον εθισμό του σε ναρκωτικά και αλκοόλ.


Τώρα φαίνεται πως έχει ηρεμήσει αρκετά και σε αυτό έχει βοηθήσει η τελευταία του αγαπημένη, Μπρετ Ρόσι (Brett Rossi), η οποία τυγχάνει –όπως και δύο άλλες προηγούμενες αγαπημένες του ηθοποιού- πρώην πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό.


Μάλιστα, η σχέση αυτή είναι τόσο σοβαρή που ο 48χρονος ηθοποιός αποφάσισε να την επισημοποιήσει.

Ο Σιν παντρεύτηκε πρώτη φορά το 1995 με την ηθοποιό Ντόνα Πιλ (Donna Peele), όμως ο γάμος κράτησε μόνο έναν χρόνο.

Η Ντενίζ Ρίτσαρντς (Denise Richards) έγινε σύζυγος Νο2 το 2002 και χάρισε στον Τσάρλι δύο κόρες: τη 10χρονη, σήμερα, Σαμ και την 9χρονη Λόλα. Η Ρίτσαρντς ζήτησε διαζύγιο το 2005 και αμέσως μετά ο Σιν ξεκίνησε τη σχέση του με την Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller) την οποία παντρεύτηκε τρία χρόνια αργότερα.

Αυτός ο γάμος του χάρισε τα 5 ετών σήμερα δίδυμα αγοράκια, Μπομπ και Μαξ, και έληξε –με πολλά παρατράγουδα- το 2011.

Η μέλλουσα –τέταρτη- κυρία Τσάρλι Σιν, πάντως, μίλησε ενθουσιασμένη για το στεφάνι της στο E!

"Ναι, αρραβωνιαστήκαμε. Ήταν και σωστός τζέντλεμαν και γονάτισε κανονικά", μαρτύρησε η Μπρετ, προσθέτοντας ότι η πρόταση έγινε τα ξημερώματα της επομένης του Αγ. Βαλεντίνου και ότι το μονόπετρό της είναι "κλασικό". Δεσμεύτηκε μάλιστα να μοιραστεί φωτογραφίες σύντομα.

Άντε, λοιπόν… Η ώρα η καλή!