Η Ζωίτσα πήγε Βοσκόπουλο μετά από χρόνια

17.02.2014
Η Ζωή Λάσκραη και ο Τόλης Βοσκόπουλος, πριν 40 περίπου χρόνια έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, που απασχόλησε τον Τύπο της εποχής εκείνης.

Υπήρξαν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz τότε, ενώ ο χωρισμός τους ήτο επεισοδιακός. Και τώρα, η Ζωίτσα, όπως την αποκαλούσε ο Τόλης, βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα για να απολαύσει τον πάλαι ποτέ αγαπημένο της.

Κι εκείνος, όπως μαρτυρούν άνθρωποι που βρέθηκαν το ίδιο βράδυ στο μαγαζί όπου εμφανίζεται, δε σταμάτησε να της αφιερώνει το ένα τραγούδι μετά το άλλο. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που τής τραγούδησε το «Το Φεγγάρι Πάνωθέ Μου», που είχε ντύσει μουσικά την ταινία Μαριχουάνα Στοπ, όπου πρωταγωνίστησαν οι δυο τους ως ζευγάρι στη ζωή και τον κινηματογράφο. Εξάλλου, για την Λάσκαρη είχε γραφτεί το τραγούδι «Ξανθιά αγαπημένη Παναγιά».

Και η ξανθιά αγαπημένη του Παναγιά ήταν εκεί, μαζί με τις δύο κόρες της Μάρθα και Μαρία Ελένη, αλλά χωρίς τον σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο, να απολαμβάνει συγκινημένη κάθε στιγμή από το πρόγραμμα. Στο τέλος, το πρώην ζευγάρι έβγαλε μαζί φωτογραφίες.