Κουρκούλης: Έξαλλος με τις φήμες ότι χωρίζει

17.02.2014
Καλεσμένος στο Πρω1νο ήταν ο Νίκος Κουρκούλης και για πρώτη φορά μίλησε για τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό και τον θέλουν να χωρίζει με την Κέλυ Κελεκίδου.

Και ο αοιδός είναι έξαλλος με αυτούς που γράφουν τα περί χωρισμού, ενώ όπως είπε... όλοι αυτοί είναι για μπουνιές!

«Δεν μπορώ να σου πω τι έχει γίνει στο σπίτι μου. Τα του σπιτιού μας, είναι του σπιτιού μας. Το τι κάνω εγώ με τη γυναίκα μου, είναι δικό μου θέμα και όχι για τον κόσμο στην τηλεόραση» είπε.

Και συνέχισε φανερά εκνευρισμένος: «Αυτοί που γράφουν αυτά τα πράγματα, είναι για μπουνιές. Αφού έχεις το θάρρος για να γράψεις το τι γίνεται μέσα σε ένα σπίτι, πρέπει είτε να είσαι μέσα στο σπίτι, είτε να έχεις πληροφορίες και να πάρεις το θάρρος να τηλεφωνήσεις σε έναν από τους δυο».

Εξήγησε μάλιστα ότι είναι τραγικό να γράφονται αυτά, τη στιγμή που υπάρχει στη μέση ένα παιδί. «Υπάρχει κι ένα παιδί, το οποίο είναι μικρό αλλά δεν είναι χαζό. Αλλά μπορεί κάποια στιγμή να πάρει κάτι το αυτί του από άλλα παιδάκια. Είναι ειλικρινά τραγικό». Και τόνισε ότι έχει σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθεί.

Όσο για τη σύζυγο του είπε: «Θέλουμε να κάνουμε ένα δεύτερο παιδί και το σκεφτόμαστε. Το θέλουμε κι εμείς αλλά και ο γιος μας ο Θάνος».