Αδελφή Ρόμπερτς: Πέθανε για να της φάει το Όσκαρ;

13.02.2014
Νέα στοιχεία σχετικά με τον θάνατο της άτυχης Νάνσι Μόουτς, μιλούν για σκόπιμη υπερβολική δόση.

Πριν από τρεις μέρες, η ετεροθαλής αδελφή της Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) βρέθηκε νεκρή μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της, από μία προφανή υπερβολική δόση ναρκωτικών, χωρίς, όμως, ακόμη να έχουν ανακοινωθεί επίσημα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών.

Την άτυχη Νάνσι Μόουτς (Nancy Motes) βρήκε ο αρραβωνιαστικός της Τζον Ντίλμπεκ (John Dilbeck) ο οποίος μόλις χθες διέψευσε –αν και μόνο με αρνητικό νεύμα του κεφαλιού- την πληροφορία που ήθελε την αγαπημένη του εθισμένη στα ναρκωτικά.

Παρότι, όμως, ο Τζον είναι φειδωλός στις κουβέντες –απαρηγόρητος από τη θλίψη μεταφέρουν οι δικοί του άνθρωποι- ο αδελφός του άνοιξε το στόμα του και έβαλε φωτιά με τις θεωρίες του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη MailOnline ο Κόνερ Ντίλμπεκ (Conner Dilbeck) υποστήριξε ότι η γυναίκα που επρόκειτο σε λίγους μήνες να μπει στην οικογένειά του και επίσημα, "επέλεξε σκόπιμα αυτή τη χρονική στιγμή για να αυτοκτονήσει, στην ουσία, έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες της αδελφής της για ένα ακόμη Όσκαρ". Επιπλέον, ο Κόνερ κάνει λόγο για μακροσκελέστατο σημείωμα που άφησε η ταλαίπωρη Νάνσι πριν από την αυτοκτονία της.

Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι όντως υποψήφια για το βραβείο για την ερμηνεία της στην ταινία "Αύγουστος" και μάλιστα την ημέρα που αποκαλύφθηκε ο θάνατος της αδελφής της εκείνη σοκαρίστηκε τόσο –σύμφωνα με πηγές που- δεν παραβρέθηκε στο εορταστικό γεύμα της Ακαδημίας του Κινηματογράφου για όλους τους φετινούς υποψήφιους.

Τη θεωρία του σημειώματος αυτοκτονίας -οκτώ σελίδων μάλιστα- προσυπογράφει και ο γείτονας του ζεύγους, Τζον Φρασέτι (John Fraschetti), ο οποίος μάλιστα υποστηρίζει ότι το διάβασε κιόλας.

Σύμφωνα με τον Φρασέτι, τα δάκρυα που ρίχνει τώρα η οικογένεια της Μόουτς είναι καθαρά "κροκοδείλια" καθώς όσο ζούσε την είχαν ξεγράψει και τώρα κάνουν όλα για το θεαθήναι, συμπληρώνοντας πως στο γράμμα που έγραψε η Νάνσι κατηγορεί τους δικούς της που την παράτησαν ενώ μιλά με λόγια τρυφερής αγάπης για τον αρραβωνιαστικό της που ήταν όλη της η ζωή.

Από την άλλη πλευρά, πληροφορίες του RadarOnline υποστηρίζουν ότι όλα αυτά τα χρόνια, η Τζούλια Ρόμπερτς προσπάθησε επανειλημμένα να τη βοηθήσει στέλνοντάς τη σε κλινική αποτοξίνωσης, όμως όλα ήταν μάταια.

"Η Νάνσι αρνούταν τις προσφορές της διάσημης αδελφής της και κάθε φορά που συνέβαινε αυτό, έβγαινε δημόσια και την κατηγορούσε", μεταφέρουν οι πηγές τονίζοντας ότι η Ρόμπερτς δεν πτοούνταν γιατί γνώριζε καλά πως η αδελφή της ήταν άρρωστη.

Στις κατηγορίες αυτές κατατάσσονται όλα τα φαρμακερά ποσταρίσματα της Μόουτς εναντίον της αδελφής της, αλλά και οι συνεντεύξεις κόλαφος που είχε παραχωρήσει τον περασμένο Αύγουστο στην βρετανική "The Sun" και τη New York Daily News.

Επίσημα, ακόμη περιμένουμε δηλώσεις και αναφορές, πάντως.