Τζένιφερ Άνιστον: "Είμαστε μέσα στα σκ**ά"

12.02.2014
Η διάσημη ηθοποιός που μόλις έγινε 45 χρονών εκφράζει μία πολύ ενδιαφέρουσα άποψη σχετικά με το ότι είναι ακόμη ανύπαντρη και άτεκνη.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι σε αυτό το σημείο της ζωής της νιώθει πολύ πιο γεμάτη και ικανοποιημένη από ποτέ ενώ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ηλικία της. Και φυσικά είναι γνωστή η αίσθηση του χιούμορ της, το οποίο χρησιμοποίησε σε όλο της το μεγαλείο σε πρόσφατη συνέντευξη που πήρε η ίδια από την ακτιβίστρια Γκλόρια Στέινεμ (Gloria Steinem) για το συνέδριο The Makers Conference in Ranchos Palos Verdes.

"Το κοινό έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τις προσωπικές μας ζωές", ξεκίνησε η Άνιστον σύμφωνα με το περιοδικό People. "Ξέρω ότι το έχεις αντιμετωπίσει κι εσύ στη ζωή σου και σίγουρα το έχω κι εγώ. Βλέπεις, οι γυναίκες και η αξία τους σχετίζεται άμεσα από το αν είναι παντρεμένες ή έχουν παιδιά".

"Ε, λοιπόν είμαστε μέσα στα σκ**ά", απάντησε γελώντας η Στέινεμ για να επαναλάβει την ίδια έκφραση που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "την πατήσαμε". "Ναι, είμαστε μέσα στα σκ**ά", επανέλαβε η Τζένιφερ.

Κατά τα άλλα, η Άνιστον παραμένει ερωτευμένη και αρραβωνιασμένη με τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) αλλά για γάμο ούτε λόγος. Να δες που, όπως φαίνεται, η κολλητή της, Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) θα ντυθεί νυφούλα νωρίτερα.