Κίμυε: Τον Μάιο ο γάμος λόγω... εγκυμοσύνης

06.02.2014
Τελικά, δύο μήνες νωρίτερα από ό,τι υπολόγιζαν θα παντρευτούν η Κιμ και ο Κάνιε. Υπάρχει λόγος σοβαρός, όμως…

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) επρόκειτο να παντρευτούν τον Ιούλιο στο Παρίσι, όμως, σύμφωνα με το περιοδικό UsWeekly, η κουλούρα θα μπει τον Μάιο, γιατί η 34χρονη ριάλιτι σταρ θέλει να γίνει ξανά μανούλα και δεν κρατιέται…

"Ο στόχος είναι να αρχίσουν τις προσπάθειες για δεύτερο παιδί αμέσως μετά τον γάμο, οπότε αν αυτό γίνει τον Ιούλιο η Κιμ θεωρεί ότι είναι αρκετά αργά", μεταφέρουν οι πηγές του περιοδικού τονίζοντας ότι το τελευταίο πράγμα που θέλει η Καρντάσιαν είναι να ντυθεί νυφούλα έγκυος –παρότι δεν το είχε αποκλείσει στην αρχή.

Τώρα, ως προς το τι είδους τελετή θα έχουν αυτό… παίζεται.

Έχοντας ήδη έναν γάμο υπερπαραγωγή στο ενεργητικό της –με τον Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) το 2011- η Κιμ μάλλον ήθελε κάτι πιο ιδιωτικό αυτή τη φορά. Όμως ο αγαπημένος της Κάνιε είναι αποφασισμένος να καεί το πελεκούδι και εκείνη, αποφάσισε να σεβαστεί τις επιθυμίες του.

Με δεδομένο, μάλιστα το πόσο θέλει να ελέγχει τα πάντα ο διάσημος ράπερ, δεν προκαλεί καμία εντύπωση η είδηση ότι όλες οι προετοιμασίες για τον γάμο θα περάσουν από δική του οργάνωση και έγκριση. Ακόμη και το τι θα φορέσει η καλή του…

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για δύο μόνο διαφορετικές εμφανίσεις της νύφης –με θεόστενες τουαλέτες αμφότερες- και ένα συνολικό κόστος στα $30 εκατομμύρια. Αν σκεφτεί κανείς ότι το ζεύγος θα πρέπει να πληρώσει –μεταξύ άλλων- τα αεροπορικά εισιτήρια και τη διαμονή για όλους τους υψηλούς καλεσμένους στο Παρίσι… και λίγα είναι!!!!