Stavento: Το κρυφτό & η συγκατοίκηση με την Αδάμου

05.02.2014
Την παράσταση από τους υπόλοιπους κριτές του "The Voice" έχει κλέψει ο Μιχάλης Κουινέλης, ο πιο... φωτεινός άνθρωπος του show.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, παρά μόνο μέσα από τη δουλειά του, η παρουσία του στο show του ΑΝΤ1 ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Όσοι, πάλι, τον γνωρίζουν καλά, δεν παραξενεύτηκαν καθόλου. Αλλά ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει λίγα πράγματα για τον Stavento, όπως τον αποκαλούν, αφού ο ίδιος αποφεύγει τις κοσμικότητες και τη δημόσια προβολή.

Και για του λόγου το αληθές, εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου κυκλοφορεί η φήμη ότι είναι ζευγάρι με την Ήβη Αδάμου, αλλά κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τη σχέση αυτή. Οι ίδιοι αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, κάποιοι λένε για κρυφτούλι που παίζουν με τις κάμερες, ενώ αυτοί μιλούν για μια ζεστή σχέση ανάμεσα τους. Τι τρέχει τελικά με τον Μιχάλη και την Ήβη;

«Θέλουν να ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», λένε στενοί φίλοι του ζευγαριού αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι οι δυο τους όχι μόνο είναι μαζί, αλλά τον τελευταίο καιρό αποφάσισαν και να συγκατοικήσουν. «Υπάρχουν πολύ γερές βάσεις σε αυτή τη σχέση, άσχετα αν οι ίδιοι δεν θέλουν να λένε απολύτως τίποτα», υποστηρίζουν πάντα οι ίδιοι άνθρωποι.

Πηγή: Yes