Lady Gaga: "Ένιωθα ότι πέθαινα"

06.02.2014
Για τη μαύρη κατάθλιψη που έζησε πριν από λίγους μήνες μίλησε η εκκεντρική ποπ σταρ.

Η Lady Gaga δεν είναι από τους ανθρώπους που ντρέπονται να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους –ή για ο,τιδήποτε άλλο, δηλαδή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αμερικανική έκδοση του Harper's Bazaar, η 27χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε πόσο κοντά στον θάνατο έφτασε μόλις πριν από λίγο καιρό.

"Είχα μεγάλη κατάθλιψη προς το τέλος του 2013. Πραγματικά ένιωθα ότι πέθαινα. Το φως μου είχε σβήσει τελείως. Είχα εξαντληθεί να παλεύω με τους ανθρώπους. Δεν μπορούσα καν να νιώσω τους χτύπους της καρδιάς μου. Ήμουν θυμωμένη, κυνική και αυτή η βαθιά λύπη λειτούργησε σαν άγκυρα που την κουβαλούσα όπου κι αν πήγαινα. Απλά δεν είχα τη δύναμη να πολεμήσω άλλο. Δεν είχα τη δύναμη να αντιμετωπίσω ούτε έναν ακόμη άνθρωπο που μου είχε πει ψέματα", ομολόγησε με πόνο ψυχής η Lady Gaga, προφανώς αναφερόμενη κυρίως στη λήξη της συνεργασίας της με τον επί χρόνια μάνατζέρ της, Τρόι Κάρτερ (Troy Carter). Λήξη που δεν ήρθε και ακριβώς με τον καλύτερο τρόπο.

Εκείνη την εποχή, η Lady Gaga είχε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, έκλαιγε συνεχώς και δεν ήθελε να δει κανέναν. Μόνο την παραμονή Πρωτοχρονιάς αποφάσισε ότι δεν θα κλάψει άλλο. "Το χρωστάω στους θαυμαστές και την οικογένειά μου", είπε και γύρισε σελίδα.