Θερόν & Πεν: μισό (!) βήμα πριν από το στεφάνι

05.02.2014
Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί φαίνεται ότι είναι τόσο ξετρελαμένοι ο ένας από τον άλλο που ετοιμάζονται να παντρευτούν κιόλας.

Ο έρωτάς τους μπορεί να μετρά μόλις μερικούς μήνες, όμως ο Σον Πεν (Sean Penn) και η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) λέγεται ότι δεν έχουν την παραμικρή αμφιβολία ως προς το πού πηγαίνει η σχέση τους.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media ο 53χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός κατάφερε μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να αλλάξει την κατηγορηματικά αρνητική άποψη που είχε η νυν αγαπημένη του για τον γάμο.

Θυμίζουμε ότι η 38χρονη νοτιοαφρικανή καλλονή υπήρξε αρραβωνιασμένη με τον Στιούαρτ Τάουνσεντ (Stuart Townsend) επί 9 (!) χρόνια πριν τελικά χωρίσουν το 2010, ενώ ο Πεν υπήρξε παντρεμένος με τη Μαντόνα και τη Ρόμπιν Ράιτ (Robin Wright) με την οποία μάλιστα έχει και τα δυο παιδιά του.

"Οι δυο τους άρχισαν να μιλούν για γάμο πριν από μερικές εβδομάδες όταν ο Σον μετακόμισε στο σπίτι της Σαρλίζ", μεταφέρουν πηγές του Radar Online, τονίζοντας την ευτυχία της Θερόν για τη σχέση που έχει αναπτύξει ο αγαπημένος της με τον υιοθετημένο γιο της, Τζάκσον (Jackson).

Οι τρεις τους κυκλοφορούν συνέχεια ως οικογένεια πια… Στο σούπερ μάρκετ, στο πάρκο, στην παραλία… Και φυσικά κανείς δεν κρύβει τα συναισθήματά του. Ούτε το ζευγάρι, ούτε το τρίχρονο αγοράκι, το οποίο μάλιστα λέγεται ότι ο Πεν είναι έτοιμος να υιοθετήσει μετά τον γάμο.

Άντε… η ώρα η καλή!