Ο Μπραντ, το ξυρισμένο κεφάλι και το φιλί στο στόμα

20.01.2014
Μόνος περπάτησε στο κόκκινο χαλί των βραβείων PGA ο διάσημος ηθοποιός αλλά ήταν γεμάτος αποκαλύψεις!

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) εμφανίστηκε στην εκδήλωση για τα βραβεία των αμερικανών παραγωγών χωρίς την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie). Έφυγε όμως με το βραβείο της καλύτερης ταινίας ως συμπαραγωγός του "12 χρόνια σκλάβος", παρόλο που το μοιράστηκε με το "Gravity" σε μια ιστορική ισοπαλία.

Στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, δημοσιογράφος του E! News ζήτησε να μάθει πώς και ξύρισε "έτσι" το μαλλί του. "Δεν ήταν θέμα επιλογής", απάντησε ο 50χρονος σταρ, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωριστεί την πλούσια κόμη του για τις ανάγκες του ρόλου του στην τελευταία –και δη πολεμική- ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί.

Λίγο αργότερα πήρε τον λόγο ο σκηνοθέτης της ταινίας "12 χρόνια σκλάβος", Στιβ Μακ Κουίν (Steve McQueen) ο οποίος τονίζοντας πως "χωρίς το Μπραντ δεν θα είχαν καταφέρει τίποτα", προκάλεσε τη άμεση αντίδραση του σταρ ο οποίος δεν κρατήθηκε. "Θα σε φιλήσω στα χείλη", του είπε ο Πιτ και εκείνος τα έχασε. Και τι να έκανε δηλαδή…

Πάντως ως προς τα κοινωνικά, αναμένεται να δούμε αν στα φετινά βραβεία Όσκαρ (2/3/2014) θα δούμε ξανά μαζί τους Μπραντζελίνα. Μέχρι τότε, δείτε το τρέιλερ της ταινίας "12 χρόνια σκλάβος", όπου εκτός από συμπαραγωγός, ο Πιτ παίζει κιόλας.