Πεν: και το μουστάκι θα ξυρίσει (!) για τη Θερόν

14.01.2014
Ο έρωτας των δύο βραβευμένων με Όσκαρ ηθοποιών φαίνεται ότι ολοένα και φουντώνει.

Παρότι δημόσια δεν το έχουν παραδεχτεί δημοσίως, ο Σον Πεν (Sean Penn) και η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) φέρονται να είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες.

Κοινές τους φωτογραφίες από πρόσφατες διακοπές μάλιστα, έδωσαν περισσότερα "ενοχοποιητικά" στοιχεία για τη σχέση.

Το Σάββατο που πέρασε, ο 53χρονος ηθοποιός είχε την τιμητική του ως οικοδεσπότης φιλανθρωπικής εκδήλωσης υπέρ των θυμάτων της Αϊτής και στο πλευρό του την 38χρονη καλή του, η οποία φαίνεται ότι τον επηρεάζει πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεται κανείς. Και εκείνος δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί.

Στην εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μια δημοπρασία, όπου εκείνος που θα πρόσφερε τα περισσότερα χρήματα θα έπαιρνε τα 65 (!) όπλα που έχει στη συλλογή του ο Πεν, αφού πρώτα περνούσαν από την εικαστική παρέμβαση του διάσημου καλλιτέχνη Τζεφ Κουνς (Jeff Koons).

Όταν στον λόγο του, ο Σον εξήγησε πώς πήρε την απόφαση, μάλλον φανέρωσε περισσότερα από όσα είχε σκοπό.

"Μία πολύ δυνατή γυναίκα που τυγχάνει να είναι από τη Νότια Αφρική", τον έπεισε να καταστρέψει όλα τα όπλα του.

"Όταν με προκάλεσε αυτή η γυναίκα και αφού σκέφτηκα πόσο απελευθερωτικό από αηδίες και ασχήμια θα ήταν όχι μόνο να ξεφορτωθώ όλα τα όπλα μου, αλλά και να τα καταστρέψω, κάναμε μια κουβέντα με τον Τζεφ Κουνς τις προάλλες. Έτσι, εκείνος που θα προσφέρει τα περισσότερα χρήματα θα πάρει όλα τα όπλα αφού πρώτα έχουν περάσει από τα χέρια του γλύπτη Κουνς, ο οποίος θα έχει καταστήσει όλες αυτές τις δειλές δολοφονικές μηχανές ανενεργές", εξήγησε ο Σον Πεν μαρτυρώντας περίτρανα την επιρροή που έχει επάνω του η νέα του αγαπημένη.

Για την ιστορία, η Σαρλίζ ήταν 17 όταν η μητέρα της λέγεται ότι σκότωσε τον πατέρα της ο οποίος μεθυσμένος απειλούσε να σκοτώσει την κόρη τους.

Όσο για τα όπλα; Ο διάσημος παρουσιαστής Άντερσον Κούπερ (Anderson Cooper) ήταν εκείνος που τα κέρδισε φτάνοντας την τιμή του $1,4 εκατομμύριου.

Κατά τα άλλα και ενώ ο Σον Πεν φαίνεται ότι έχει πέσει με τα μούτρα στην καινούρια του σχέση, η πρώην σύζυγος και μητέρα των δύο παιδιών του, Ρόμπιν Ράιτ (Robin Wright) κέρδισε την πρώτη της Χρυσή Σφαίρα και μόλις αρραβωνιάστηκε τον κατά 15 χρόνια νεότερό της, ηθοποιό Μπεν Φόστερ.