Τι συμβαίνει με την Παπαρίζου;

14.01.2014
Μπορεί στα προσωπικά της η Έλενα Παπαρίζου να είναι «απογειωμένη» και να κάνει σχέδια γάμου (θα παντρευτεί μέσα στη χρονιά), όμως τα επαγγελματικά της δεν φαίνεται να ακολουθούν την ίδια διαδρομή.

Και μπορεί να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για να εκπροσωπήσουν την Σουηδία στην Γιουροβίζιον, όμως, μέχρι στιγμής τα προγνωστικά δεν ευνοούν τη νικήτρια του θεσμού το 2005. Κι αυτό διότι τα προγνωστικά δείχνουν την Έλενα στην τέταρτη θέση της ψηφοφορίας και οι χαμηλές της επιδόσεις δείχνουν... αποκλεισμό!

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η πρόσφατη συναυλία της στο Μόναχο, ακόμη συζητείται αρνητικά δυστυχώς για την αοιδό. Η εμφάνιση της δεν απέσπασε και τις καλύτερες κριτικές, ενώ τα ρούχα που επέλεξε δεν την κολάκευαν καθόλου. Ωστόσο, τη χειρότερη εντύπωση στον κόσμο άφησε το επεισόδιο που είχε επί σκηνής με θαυμαστή της. Ένας νεαρός από το πλήθος ανέβηκε πάνω για να φωτογραφηθεί μαζί της και να την αγκαλιάσει, όμως, συνεργάτης της τον απομάκρυνε και φανταζόμαστε ότι ο τρόπος που έγινε, ήταν αυτός που δεν άρεσε στον κόσμο.