Σέξι ντεκολτέ μέχρι τον αφαλό (!) η Γκουίνεθ

13.01.2014
Μία άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση για τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό σε πρόσφατη επίσημη εκδήλωση.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) είναι διάσημη μεταξύ άλλων και για την αυστηρά υγιεινή διατροφή που ακολουθεί για εκείνη και την οικογένειά της, αλλά και το καλλίγραμμο σώμα της.

Έχοντας πρόσφατα ακολουθήσει ένα τριήμερο πρόγραμμα αυστηρής αποτοξίνωσης για να χάσει τα έξτρα κιλά των γιορτών, η 41χρονη σταρ παραβρέθηκε στα εγκαίνια έκθεσης της Νταϊάν Φίρστενμπεργκ (Diane Von Furstenberg) και έκοψε ανάσες.

Φορώντας μια μαύρη ολόσωμη φόρμα με βαθύ ντεκολτέ που έφτανε μέχρι τον αφαλό και κανένα άλλο αξεσουάρ, η Γκουίνεθ εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με την κομψή θηλυκότητά της. Δείτε και μόνοι σας.

Επίσης, η Πάλτροου με τον εδώ και 10 χρόνια σύζυγό της, τραγουδιστή του συγκροτήματος Coldpay, Κρις Μάρτιν (Chris Martin), έκαναν δύο απανωτές επίσημες κοινές εμφανίσεις, αντίθετα με το συνήθειό τους. Η μία ήταν στη φιλανθρωπική εκδήλωση του Σον Πεν (Sean Penn) υπέρ της Αϊτής –όπου δεν σταμάτησαν να χαζογελούν σαν μαθητούδια, και από όπου και η φωτογραφία στη συνέχεια- και η δεύτερη στη χθεσινή εκδήλωση για τις Χρυσές Σφαίρες…