Παντρεύτηκε ξανά τον πρώην η Πάμελα Άντερσον

13.01.2014
Η διάσημη σέξι ηθοποιός έκοψε το μαλλί γουλί, το έβαψε καστανό, επέστρεψε στο ξανθό και ντύθηκε ξανά νυφούλα!

Όπως επιβεβαίωσε και η ίδια η Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson), εκείνη και πρώην σύζυγος, Ρικ Σάλομον (Rick Salomon) είναι ξανά ζευγάρι και τρισευτυχισμένοι.

Η σέξι 46χρονη σταρ εμφανίστηκε στο γκαλά του Σον Πεν (Sean Penn) υπέρ της Αϊτής και εκτός από την εκθαμβωτική ροζ τουαλέτα της που έκοβε ανάσες, το "κοτρώνι" που φορούσε στο χέρι της δεν μπορούσε να σου ξεφύγει. (δες το και στο βίντεο της MailOnLine που ακολουθεί).


Η Άντερσον παντρεύτηκε τον Σάλομον το 2007 (η επόμενη φωτογραφία είναι από τότε) σε έναν γάμο που κράτησε λιγότερο από δέκα εβδομάδες, όμως να που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για έναν δεύτερο –πιθανότατα πιο σοβαρό (!)- γύρο.

Το E! News ρώτησε απευθείας την Παμ αν εκείνη και ο Ρικ είναι σύζυγοι ξανά και η απάντηση δεν χωρά αμφισβήτηση: "Ναι. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Οι οικογένειές μας είναι πολύ ευτυχισμένες και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία", απάντησε η Άντερσον και εμείς ευχόμαστε "Να ζήσουν".

Για την ιστορία, η Πάμελα Άντερσον υπήρξε επίσης παντρεμένη από το 1995 μέχρι το 1998 με τον ροκά Τόμι Λι (Tommy Lee) με τον οποίο έχει και τους δυο γιους της, τον 17χρονο Μπράντον Τόμας και τον 16χρονο Ντίλαν Τζάγκερ, ενώ το 2006 παντρεύτηκε τον Κιντ Ροκ με τον οποίο χώρισαν έναν χρόνο αργότερα.

Από την πλευρά του ο Ρικ Σάλομον, εκτός από την Παμ, είχε παντρευτεί –επίσης για έναν χρόνο- τη Σάνεν Ντόχερτι (Shanen Doherty) του Μπέβερλι Χιλς το 2002 και πιο παλιά (1995 – 2000) την Ε. Τζι. Ντέιλι (E. G. Daily).