Παππά: «Καυτή» 45αρα σε σέξι φωτογράφηση

10.01.2014
Τύφλα να έχουν οι 20χρονες εμπρός στην Χριστίνα Παππά, η οποία αποδεικνύει ότι στη δική της περίπτωση το πάλαι ποτέ άσμα της αξέχαστης Ρίτας Σακελαρίου: «οι 40αρες ίσον με δύο 20αρες» βρίσκει πλήρη εφαρμογή.

Η 44χρονη ηθοποιός αποφάσισε να αποχωριστεί για λίγο τα ρούχα της, μένοντας με σέξι εσώρουχα σε μία «καυτή» φωτογράφηση. Και αποδεικνύει ότι μία γυναίκα ακόμη και όταν μεγαλώνει, μπορεί να είναι σέξι. Αν και στην περίπτωση της Παππά, παρά είναι σέξι. Τη φωτογράφηση συνόδευσε και συνέντευξη, όπου η ηθοποιός τονίζει κατηγορηματικά ότι για εκείνη το σεξ δεν είναι το πρώτο κριτήριο σε μία σχέση.

«Το πρώτο κριτήριο είναι η αύρα που βγάζει κάποιος. Μπορεί να δεις έναν κούκλο και εάν ανοίξει το στόμα του να ψάχνεις από πού να φύγεις! Θέλω να έχει χιούμορ και μυαλό αλλά εννοείται ότι εάν δεν ταιριάζουμε σεξουαλικά δεν κάθομαι μαζί του. Κακά τα ψέματα, το σεξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για μένα. Εάν δεν υπάρχει χημεία εκεί, απορώ πώς θα υπάρξει σχέση. Εγώ θέλω ο άλλος να με αγκαλιάζει και να βλέπω «πυροτεχνήματα»! Να είναι δίπλα μου και να χτυπάει η καρδιά μου» δηλώνει χαρακτηριστικά στο περιοδικό You.

Η Παππά είναι μόνη της αυτή την εποχή, ενώ δηλώνει ότι ποτέ δεν ένιωσε sex symbol. «Θεωρώ ότι είμαι ένας χαμογελαστός άνθρωπος με θετική ενέργεια και αύρα. Έτσι γίνομαι ερωτεύσιμη γι' αυτό που βγάζω. Sex symbol, όμως, δεν ένιωσα ποτέ» είπε.