Έτσι κουρεύει το... "γατάκι" της η Κάμερον Ντίαζ

03.01.2014
Όταν οι μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ γράφουν βιβλία, μιλούν για συνταγές, δίαιτες, άντε και λίγο σεξ. Φυσικά, μόνο μια σταρ του βεληνεκούς της Κάμερον Ντίαζ, θα αφιέρωνε ολόκληρο κεφάλαιο του νέου της βιβλίου με τίτλο '' The Body Book'' για την περιποίηση της μικρής της περιοχής.

Η ηθοποιός- παύλα συγγραφέας, απορεί για την τρέλα που έχει πιάσει τα νέα κορίτσια ν αποψιλώνουν παντελώς το... γατάκι τους και επιμένει πως η περιοχή αυτή χρειάζεται περιποίηση αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό.

Η ξανθιά καλλονή αποκαλύπτει μάλιστα πως το ''γατάκι'' της είναι ντυμένο και περιμένει έναν ξεχωριστό άντρα για να του το κάνει δώρο.

Συγκεκριμένα η Ντίαζ γράφει:

''Ακούω πως αυτές τις μέρες τα νεαρά κορίτσια κάνουν λέιζερ για την οριστική αφαίρεση του τριχωτού του αιδοίου τους. Προσωπικά το θεωρώ τρελό; Μα για πάντα; Σίγουρα σκέφτεστε πως θα φοράτε τα ίδια τζιν και τα ίδια παπούτσια για πάντα αλλά δεν θα το κάνετε. Η ιδέα πως το αιδοίο είναι προτιμότερο χωρίς τρίχες είναι προσωρινή και θα αλλάξει. Οι τριχούλες εκεί χαμηλά προστατεύουν τα καλά που κρύβετε και δίνουν κι ένα μυστήριο. Ο εραστής σας αναγκάζεται να έρθει κοντά για να δει τι έχετε να του προσφέρετε. Κι ας είμαστε ειλικρινείς. Ακόμα και ο κόλπος υποκλίνεται στην βαρύτητα όσο μεγαλώνετε''.

Και δεν σταματά εκεί η Ντίαζ του αιδοίου το ανάγνωσμα:

''Θέλετε να κυκλοφορείτε δίχως τρίχες μια ζωή; Είναι προσωπική υπόθεση αλλά εγώ προτείνω να αφήνετε το αιδοίο ακούρευτο. Αν και είναι εντελώς προσωπική υπόθεση, θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Κατά την άποψη μου, καλό είναι να μην αποτριχώνετε το αιδοίο σας. Σε είκοσι χρόνια από τώρα, θα θέλετε να το παρουσιάσετε σε κάποιον ξεχωριστό άντρα και να τον αφήσετε να “ξετυλίξει” το δώρο του''.

Η Κάμερον ξόδεψε 18 ολόκληρους μήνες γι να ολοκληρώσει το βιβλίο το οποίο κυκλοφόρησε στις 31 Δεκεμβρίου!