Ντάγκλας, Κάθριν-Ζέτα & τέκνα μαζί στα χιόνια

03.01.2014
Στους -12 βαθμούς Κελσίου, βρήκε την ευτυχία η οικογένεια Ντάγκλας.

Όπως φαίνεται, ο 69χρονος Μάικλ και η 44χρονη σύζυγός του Κάθριν Ζέτα πέρασαν μαζί την Πρωτοχρονιά στο Κεμπέκ του Καναδά.

Φυσικά, από τη συντροφιά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα παιδιά τους, ο 13χρονος Ντίλαν (Dylan) και η 10χρονη Κάρις (Carys)

Η οικογένεια Ντάγκλας πόζαρε σύσσωμη με τις μάσκες, τις φόρμες και τα λοιπά σύνεργα του σκι ενώ σύμφωνα με το περιοδικό People, η οικογένεια απολάμβανε φαγητό Mont Tremblant.

Πάντως, την φωτογραφία του σκι στους δώδεκα βαθμούς υπό το μηδέν, πόσταρε ο ίδιος ο Μάικλ στην επίσημη σελίδα που διατηρεί στο Facebook ενώ η φωτογραφία έχει ήδη 18000 likes και περί τα 300 share.

Τον Αύγουστο, η οικογένεια Ντάγκλας πλην της Κάθριν, έκανε και πάλι διακοπές στο ίδιο μέρος, ενώ το διάστημα εκείνο είχε ανακοινωθεί πως το ζευγάρι απολαμβάνει κάποιο διάστημα χωριστά μετά από 13 χρόνια γάμου.

Όπως γίνεται πλέον φανερό, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έχει βρει το δρόμο της επιστροφής στην ευτυχισμένη του φάση ενώ στις 19 Δεκέμβρη ο φακός συνέλαβε τόσο τον Ντάγκλας όσο και την Τζόουνς να φορούν την βέρα τους.