Χάρλεϊ: ρούφηξε τον καλό της αλλά από νύχι χάλια!

22.07.2013
Δεν μπορεί να συγκρατήσει το πάθος της η διάσημη βρετανίδα όμως, γιατί σταμάτησε να προσέχει τον εαυτό της, πια;

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elizabeth Hurley) φαίνεται ότι στο πρόσωπο του Σέιν Γουορν (Shane Warne) βρήκε τον έρωτα της ζωής της. Από το 2010 που έγιναν ζευγάρι, η 48χρονη σταρ και ο άσσος του κρίκετ είναι κάτι παραπάνω από αχώριστοι, ενώ σχεδόν σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους μοιράζονται χωρίς δεύτερη σκέψη αγκαλιές και φιλιά σαν να είναι μόνοι τους.

Η τελευταία τέτοια περίπτωση, όμως, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί λίγο "στα όρια".

Η Λιζ στάθηκε στο πλευρό του καλού της καμαρώνοντας για την είσοδό του στο Hall Of Fame του κρίκετ (ICC Cricket Hall Of Fame), μαζί με τους γονείς του και διάφορους άλλους παράγοντες του σπορ.

Όλοι στο κέντρο ενός γηπέδου στην Αυστραλία με 20.000 οπαδούς να ζητωκραυγάζουν στις κερκίδες.

Έγινε η βράβευση, δόθηκαν τα πρώτα συγχαρητήρια και όταν ο Σέιν έφτασε μπροστά από την καλή του, εκείνη του άρπαξε το πρόσωπο και τον ρούφηξε κανονικότατα.

Ήταν μια μάλλον άβολη στιγμή, για όλους τους υπόλοιπους πλην των άμεσα ενδιαφερομένων, όπως αποδείχτηκε καθώς εκείνοι δεν νοιάστηκαν καθόλου για το πόσοι και ποιοι παρακολουθούσαν αυτή την εκδήλωση λατρείας.

Βέβαια, αυτό ήταν το ένα σκέλος του συμβάντος, γιατί το άλλο αφορούσε στην έκπληξη που προκάλεσε η τελείως ατημέλητη εικόνα που έδειχναν τα χέρια της Χάρλεϊ.

Ε, σε εκδήλωση πήγαινε. Ένα μανικιούρ θα μπορούσε να το είχε κάνει. Τα χέρια της Ελίζαμπεθ –που φάνηκαν σε πρώτο πλάνο καθώς άρπαξε το πρόσωπο του Σέιν με αυτό τον τρόπο- φαίνονται πρησμένα, ζαρωμένα και διόλου περιποιημένα. Λες και είναι άλλου ανθρώπου. (Κάνε κλικ στη φωτογραφία να δεις καλύτερα).

Ποιος ξέρει. Προφανώς ο έρωτας της έχει πάρει το μυαλό και δεν νοιάζεται για τέτοιες λεπτομέρειες πια. Μήπως όμως θα έπρεπε;

Ζ. Κ.