Ο Γκόσλινγκ γουστάρει πλέξιμο! Κορίτσια... τις βελόνες!

23.01.2013
Αναρωτιέστε πώς θα φανταζόταν την τέλεια μέρα του ο σέξι ηθοποιός; Ετοιμαστείτε για μεγάλη έκπληξη!


Οι θαυμάστριές του σε όλο τον κόσμο μετριούνται σε… στρατιές ενώ εκείνος φαίνεται ότι έχει χαρίσει την καρδιά του στην Εύα Μέντεζ (Eva Mendez).

Ωστόσο, ο Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gossling) θα ξάφνιασε ακόμη και αυτή την αγαπημένη του όταν αποκάλυψε στο "GQ Australia" την τέλεια μέρα του.

Η αφορμή δόθηκε όταν ο 32χρονος σταρ θυμήθηκε μια από τις πιο χαλαρωτικές εμπειρίες της ζωής του, την οποία βίωσε στα γυρίσματα της ιδιόμορφης ταινίας "Lars and the Real Girl" το 2007 (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

"Έκανα μια σκηνή όπου βρέθηκα σε ένα δωμάτιο γεμάτο με ηλικιωμένες γιαγιάδες που έπλεκαν και αφού το γύρισμα πήρε όλη τη μέρα, εκείνες μου έδειξαν πώς να το κάνω και εγώ", παραδέχτηκε ο Ράιαν χαρακτηρίζοντας όλη εκείνη τη μέρα ως "μία από τις πιο χαλαρωτικές όλης του της ζωής". Και το προχώρησε ακόμη παραπέρα. Μόνος του…

"Αν έπρεπε να σχεδιάσω την τέλεια μέρα μου, θα ήταν ακριβώς αυτή. Άσε που στο τέλος σου μένει και κάτι. Ένα όμορφο δώρο, για παράδειγμα. Αν βέβαια σου αρέσουν τα παλιομοδίτικα φουλάρια", ολοκλήρωσε ο Γκόσλινγκ αστειευόμενος.

Κορίτσια... Μήπως να αρχίσουμε όλες το πλέξιμο;;;

Ζωή Κίττα