Φουρέιρα: το κέρατο που έχει φάει& έχει ρίξει

24.07.2012
Η Ελένη Φουρέιρα ακομπλεξάριστη και κούκλα μιλάει για όλα από την κυτταρίτιδα μέχρι το κέρατο που έχει φάει και έχει συγχωρέσει.

Η Ελένη Φουρέιρα άνοιξε την καρδούλα της στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη και μίλησε για όλα από την κυτταρίτιδα που έχει μέχρι το κέρατο που έχει φάει και έχει συγχωρέσει.

Μάλιστα εξομολογήθηκε ότι ούτε και η ίδια έχει υπάρξει καλό κορίτσι και έχει απιστήσει και αυτή αλλά: «Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρα. Έχω συγχωρήσει την απιστία γιατί είναι ωραίο όταν χρειάζεται ο άλλος μια δεύτερη ευκαιρία να τη δίνεις, γιατί μπορεί να τη χρειαστείς κι εσύ. Την έχω χρειαστεί κι εγώ. Όταν κάποιος σε απατάει δε σημαίνει ότι έχει τελειώσει η σχέση», είπε μέσα στη χαλαρότητα το κορίτσι που έχει κάανεει και εκείνη την κουτσουκέλα της και συνεχίζει: «Δεν ξέρω τι θεωρώ sexy, είναι τόσο διαφορετικό σε κάθε άνδρα. Είχα ελάχιστες σχέσεις στη ζωή μου. Δεν ξέρω αν με φοβούνται ή εγώ δεν δίνω περιθώρια. Πάντως θέλω οπωσδήποτε να έχει χιούμορ και αυτοπεποίθηση», είπε η Ελένη Φουρέιρα που δεν ζητάει και πολλά από έναν άντρα και όπως αποκαλύπτει έχει και εκείνη την κυτταρίτιδα της σαν κάθε κανονική κοπέλα. «Ποια γυναίκα δεν έχει κυτταρίτιδα; Κι όλα αυτά τα ρετούς που βλέπετε στις φωτογραφίσεις δεν υπάρχουν!», είπε και παραδέχθηκε ότι θα έκανε πλαστική για να μεγαλώσει το στήθος της χωρίς φόβο και πάθος όπως είδαμε στην Espresso!

Ελένη Αναστασάκη