Γιατί τσιτσιδώθηκε δημοσίως η Κάμερον Ντίαζ;

24.07.2012
Η 39χρονη ηθοποιός είναι πολύ γυμνασμένη και δεν ντρέπεται για το κορμί της. Τόσο μάλιστα που δεν την πειράζει να γδυθεί και δημοσίως.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) ξάφνιασε τους πάντες όταν κατά τη διάρκεια μιας επίσημης εκδήλωσης έβγαλε το μπλουζάκι της μένοντας μόνο με το σουτιέν.

Συγκεκριμένα, η Κάμερον παραβρέθηκε στο λανσάρισμα του Blackberry PlayBook κάπου στο Τσέλσι Μάρκετ της Νέας Υόρκης.

Καθώς έφτανε στο χώρο που γινόταν η εκδήλωση την έπιασε τρελή μπόρα και η Ντίαζ έγινε μούσκεμα.

Κι όμως, δεν το σκέφτηκε καθόλου και αμέσως μόλις μπήκε στο χωλ έβγαλε το μπλουζάκι της, το στράγγιξε και μετά το ξαναφόρεσε χωρίς να… στάζει.

Τι και αν έμεινε με το αθλητικό σουτιέν της για λίγο; Έτσι και αλλιώς δεν την έχουν δει με μαγιό οι πάντες; Κάπως έτσι θα σκέφτηκε η 39χρονη σταρ η οποία παρεμπιπτόντως δεν ήταν μόνη εκείνο το βράδυ.

Την Κάμερον συνόδευε ένας άγνωστος άντρας με τα δύο παιδιά του (!) με τον οποίο μάλιστα έδειχναν μεγάλη οικειότητα παρά το ότι τελικά αποχώρησαν σχετικά γρήγορα προς άγνωστη κατεύθυνση.

"Όποιος και να ήταν ο άντρας, σίγουρα κάτι τρέχει μεταξύ τους. Έδειχναν πολύ οικείοι και τα βλέμματά τους φανέρωναν πολλά", μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Πάντως, μετά τον χωρισμό της από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez) το 2011, επίσημα η Κάμερον Ντίαζ είναι "ελεύθερη και ωραία". Ανεπίσημα… ποιος ξέρει;

Ζ. Κ.