Ποιος διάσημος έχει υπηρέτρια για τη... γάτα του;

07.06.2012
Δεν υπάρχουν όρια στις ιδιοτροπίες των διασήμων και ο Καρλ Λάνγκερφελντ (Karl Lagerfeld) το αποδεικνύει περίτρανα.


Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο 78χρονος σχεδιαστής μόδας είχε ομολογήσει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα είχε παιδιά, όμως τώρα φαίνεται ότι βρέθηκε ένα πλάσμα που κινητοποίησε –κατά κάποιον τρόπο- τα πατρικά του ένστικτα.

Από τη στιγμή που καλωσόρισε το μικρό σιαμέζικο γατάκι που ακούει στο όνομα Σουπέτ (Choupette) στο σπίτι του στο Παρίσι, ο Λάνγκερφελντ ένιωσε να αλλάζει η ζωή του.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος έχει βαλθεί να μάθει στη γατούλα του καλούς τρόπους ενώ φροντίζει να μην της λείψει τίποτα.

"Η Σουπέτ τρώει μεσημεριανό και βραδινό μαζί μου στο τραπέζι. Δεν της αρέσει να τρώει στο πάτωμα και δεν αγγίζει καθόλου το δικό μου φαγητό. Έχει το δικό της", καμάρωσε ο Καρλ συμπληρώνοντας ότι το γατάκι του κοιμάται κάτω από ένα μαξιλάρι, και ξέρει να χρησιμοποιεί το iPad!

"Είναι κάτι παραπάνω από κακομαθημένη", τονίζει ο Λάνγκερφελντ για το κατοικίδιο που του χάρισε τον Ιανουάριο ο καλός του φίλος, Μπατίστ Τζιαμπικόνι (Baptiste Giabiconi). Παρεμπιπτόντως πρόκειται για το διάσημο μοντέλο που λέγεται ότι είχε σχέση με την Κέιτι Πέρι (Katy Perry).

Πάντως, όταν ο Καρλ λέει "κακομαθημένη", το εννοεί.

Έχει βάλει δύο υπηρέτριές του να καταγράφουν σε ημερολόγιο τι τρώει, τι πίνει, πόσο συχνά αφοδεύει, καθώς και τις αλλαγές στη διάθεσή της.

"Στους εννέα μήνες έχουμε ήδη συμπληρώσει 600 σελίδες", καμαρώνει ο Καρλ Λάνγκερφελντ εξηγώντας ότι σκοπός του είναι να φτιάξουν ένα μικρό ημερολόγιο της Σουπέτ.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα