Ο Τσάρλι Σιν πλακώθηκε με γυναίκα!

08.06.2012
Γνωστός για το ευέξαπτο του χαρακτήρα του, ο διάσημος ηθοποιός έκανε πάλι το θαύμα του.

Ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) επιτέθηκε φραστικά –και μάλιστα έντονα- σε μια φύλακα όταν εκείνη δεν του επέτρεψε να μπει ξανά στο Staples Center από όπου είχε βγει νωρίτερα για να καπνίσει ένα τσιγάρο.

"Κοινή λογική χρειάζεται! Είναι πολύ απλό… Βγήκε ένας από την πόρτα να καπνίσει και μετά εσύ τον αφήνεις να ξαναμπεί μέσα. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φιλοσοφία", έλεγε ο 47χρονος ηθοποιός προσπαθώντας να εκλογικεύσει την κατάσταση αλλά πολύ σύντομα έχασε τον έλεγχο και άρχισε να τη βρίζει πολύ άσχημα, την ώρα που οι φίλοι που τον συνόδευαν προσπαθούσαν να τον προστατέψουν από τους παπαράτσι.

Εκείνος όμως δεν έδινε καμία σημασία. Μην μπορώντας να "χωνέψει" αυτό που έγινε, ο Σιν γύρισε ακόμη και στις κάμερες που τον ακολουθούσαν και εξέφρασε έντονα το παράπονό του.

Όσο για την ευσυνείδητη φύλακα; "Όλοι πρέπει να υπακούουν στους ίδιους κανόνες ανεξάρτητα με το ποιοι είναι", απαντά εκείνη στον ευέξαπτο ηθοποιό τονίζοντας ότι δεν την νοιάζει καθόλου ποιος είναι. "Ούτε τον έβρισα, ούτε έκανα κάτι διαφορετικό από αυτό που θα έκανα με τον οποιονδήποτε", συνέχισε βάζοντας τελεία στο όλο θέμα.

Κατά τα άλλα, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Τσάρλι Σιν εκδήλωσε τη σεξουαλική... αδυναμία που έχει ακόμη στην πρώτη πρώην σύζυγό του -γιατί έχει και δεύτερη (!).

"Είναι ακόμη κουκλάρα! Αν θέλω να κάνω σεξ μαζί της; Σαν τρελός. Αν θέλει αυτή; Δεν ξέρω", απάντησε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός τονίζοντας ταυτόχρονα ότι όταν βρίσκονται στο ίδιο σπίτι με την Ντενίζ Ρίτσαρντς (Denise Richards) κοιμούνται σε χωριστά δωμάτια.

Ζ. Κ.