Στη μάχη των κιλών και η Τζέσικα Σίμπσον

07.06.2012
Το επιπλέον βάρος της εγκυμοσύνης θέλει να χάσει η διάσημη νέα μανούλα και ζήτησε επαγγελματική βοήθεια για να τα καταφέρει.

Η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) γέννησε τη μικρή Μάξουελ Ντρου (Maxwell Drew) πριν από περίπου έναν μήνα και τώρα πια ένιωσε ότι πρέπει να ξεφορτωθεί τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Στην πρώτη της έξοδο μετά τη γέννα, λοιπόν, η 31χρονη Σίμπσον εθεάθη με αθλητική περιβολή να φτάνει σε γυμναστήριο του Λος Άντζελες για να ξεκινήσει το πρόγραμμα που έφτιαξαν για λογαριασμό της τα Weight Watchers, που ταυτόχρονα ανακοίνωσαν ότι η διάσημη σχεδιάστρια μόδας είναι το νέο τους επίσημο πρόσωπο.

Η φρέσκια μανούλα δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελό της καθώς όπως έχει παραδεχτεί επανειλημμένα και η ίδια, διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της δίπλα στον αρραβωνιαστικό της Έρικ Τζόνσον (Eric Johnson) και την κορούλα τους.

Το μόνο "θεματάκι" που υπάρχει είναι ότι η Τζέσικα παρακούει τις συμβουλές του γιατρού της που της έχει ζητήσει να απέχει από το σεξ για λίγες εβδομάδες ακόμη λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε.

"Αυτό τον ένα κανόνα δεν τον ακολουθώ. Έχω τον πιο σέξι άντρα στον κόσμο, οπότε δεν μπορώ να αντισταθώ", εξήγησε η Σίμπσον, τονίζοντας ότι οι ορμόνες της την έχουν τρελάνει στην κυριολεξία.

Ζ. Κ.