Αυγουστιάτικος -διπλός- γάμος για τους Μπραντζελίνα

03.05.2012
Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για τον γάμο της χρονιάς και σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες έχει πια και συγκεκριμένη ημερομηνία.


Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) αρραβωνιάστηκαν επίσημα και ετοιμάζονται να παντρευτούν, κυρίως για χάρη των παιδιών τους, που το ζητούσαν με πάθος, όπως υποστηρίζει το ζεύγος.

Μέχρι αυτό το σημείο, τα στοιχεία είναι επιβεβαιωμένα και το… κοτρώνι στο χέρι της 36χρονης σταρ αδιάψευστος μάρτυρας.

Από εκεί και πέρα όμως, επικρατεί μια σύγχυση, όπως είναι φυσικό με άπειρες πληροφορίες να έρχονται από παντού. Μέχρι και ότι οι Μπραντζελίνα "σκοτώνονται" για τον γάμο, ακούσαμε.

Όμως, και παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση –ούτε και διάψευση όμως- τα περισσότερα δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες θέλουν το διάσημο ζευγάρι να παντρεύεται στον πύργο του στη Νότια Γαλλία στις 11 Αυγούστου.

Και μάλιστα οι εορταστικές εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν ακόμη ένα ευτυχές γεγονός, αφού το μυστήριο αναμένεται να συνδυαστεί με τους χρυσούς γάμους των πεθερικών καθώς συμπίπτει με την ημέρα που ο Μπιλ (Bill) και η Τζέιν Πιτ (Jane Pitt) συμπληρώνουν τα 50 χρόνια έγγαμου βίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "The Star" οι λεπτομέρειες έχουν ήδη δρομολογηθεί και το Σατό Μιραβάλ θα γίνει το κέντρο του κόσμου για την οικογένεια Τζολί-Πιτ μέσα στο καλοκαίρι. Η ώρα η καλή.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα