Ντέμι Μουρ: Επιτέλους, τέλος το "κα Κούτσερ"!

04.05.2012
Ύστερα από πολύ καιρό… έρευνας, η διάσημη ηθοποιός που χώρισε με πολύ άσχημο τρόπο ύστερα από 6 χρόνια γάμου, βρήκε το νέο της όνομα. Και στέλνει με αυτό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) δεν είχε κρύψει ποτέ την "εξάρτηση" που είχε από το Twitter, όπου από είχε ανοίξει λογαριασμό με το κωδικό όνομα "@mrskutcher".

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών –το κέρατο που της έριξε το στεφάνι της και τελικά τον χωρισμό τους- και αφού κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια της ύστερα από την ολοκληρωτική κατάρρευσή της τον Ιανουάριο, η 49χρονη ηθοποιός έδειξε τα πρώτα σημάδια της δύναμής της πριν από λίγες εβδομάδες μέσω του αγαπημένου της κοινωνικού δικτύου.

Τιτιβίζοντας ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει όνομα, τον περασμένο μήνα, η Ντέμι είχε ζητήσει από τους φίλους της στο Twitter να της στείλουν τις προτάσεις τους.

Σήμερα –και προφανώς ύστερα από άπειρα ονόματα που επεξεργάστηκε- η Μουρ ανακοίνωσε εκείνο που επέλεξε.

"Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε να βρω το νέο μου όνομα. Ήταν πολύ δύσκολο να καταλήξω σε κάποιο έξυπνο, παιχνιδιάρικο και… διαθέσιμο! Έτσι προς το παρόν κρατάω το @justdemi", ενημέρωσε η Ντέμι συμπληρώνοντας ότι "μπορεί και να το συνηθίσει στο τέλος".

Καλορίζικο το όνομα λοιπόν! Ίσως τώρα, ύστερα από αυτή την αλλαγή, η Ντέμι Μουρ αποφασίσει να υπογράψει και το διαζύγιο ώστε να λήξει και τυπικά ο γάμος της με τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα