Χιού Γκραντ: Έχω πάθει κατάθλιψη

10.04.2012
Γιατί ακόμη και οι πιο διάσημοι σταρ δεν παύουν να είναι… κοινοί θνητοί.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο Χιου Γκραντ (Hugh Grant) ανακάλυψε τις χαρές της πατρότητας και άρχισε να έχει εφιάλτες "βλέποντας τον εαυτό του κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τελείως μόνο".

"Μερικές φορές έχω αυτό το απαίσιο όραμα όπου βλέπω εμένα πολύ γέρο, μόνο, μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο", ομολόγησε σχεδόν με τρόμο μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό " InStyle" ο 51χρονος ηθοποιός συμπληρώνοντας λίγο αργότερα τον ίδιο εφιάλτη.

"Οι συγγενείς να λένε 'Κάποιος πρέπει να πάει και στον θείο Χιού' και εγώ να είμαι σε απόλυτη κατάθλιψη", ολοκλήρωσε το… όνειρο ο Γκραντ υπογραμμίζοντας ότι μια δική του οικογένεια θα μπορούσε να τον γλιτώσει από μια τέτοια μιζέρια. Και πάλι όμως, δεν φαίνεται να το αποφασίζει.

Αμέσως μετά, ο γνωστός ηθοποιός που πρόσφατα δήλωσε ξετρελαμένος με την Ταμπίθα (Tabitha), την κορούλα του, ομολόγησε ένα πρόσφατο "βίτσιο" του που μάλλον έχει να κάνει με την ηλικία του.

"Ντρέπομαι λίγο να μιλώ για αυτό καθώς νιώθω ότι πρόκειται για την κρίση της μέσης ηλικίας, αλλά τώρα τελευταία έχω εθιστεί με τους αγώνες ταχύτητας", αποκαλύπτει ο Χιου, προσθέτοντας ότι ακόμη και όταν πάει να ξαπλώσει το βράδυ ψάχνει κιβώτια ταχυτήτων και λάστιχα στον υπολογιστή του.

Τι να κάνεις, Χιου… Ου γαρ έρχεται μόνον…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα