Μπέκαμ: Βικτόρια στην άκρη! Τώρα είναι η σειρά μου...

10.04.2012
Καινούρια μεγαλεία για τον άσσο του ποδοσφαίρου ο οποίος μπορεί να καμαρώνει για ακόμη μια "πρωτιά". Εκτός γνωστών γηπέδων αυτή τη φορά!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Mail Online, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) θα είναι ο πρώτος άντρας που θα "κοσμήσει" μόνος το εξώφυλλο του "Elle".

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα πρόσωπα της σόουμπιζ με αμέτρητα εξώφυλλα στην καριέρα της, χωρίς φυσικά και ο αγαπημένος της σύζυγος να υστερεί πουθενά –τηρουμένων, πάντα των αναλογιών.

Τώρα όμως, φαίνεται ότι ο Μπέκς μπαίνει στα χωράφια της γυναίκας του, καθώς ετοιμάζεται να γίνει το πρώτο αντρικό εξώφυλλο του διάσημου γυναικείου περιοδικού.

Άντρες έχουν φιλοξενηθεί και άλλες φορές στο εξώφυλλου του περιοδικού, όμως πάντα με μια γυναίκα στο πλευρό τους.

Η επιλογή βέβαια μόνο τυχαία δεν είναι καθώς η πρωτιά αφορά το τεύχος του Ιουλίου στη βρετανική έκδοση του περιοδικού και αφορμή στέκονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Λονδίνο.

"Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ένας εθνικός ήρωας, αποτελεί έτσι την τέλεια ευκαιρία για ένα εορταστικό εξώφυλλο που θα σηματοδοτήσει ένα ιστορικό και πατριωτικό έτος για τη Βρετανία. Πρόκειται για ένα ίνδαλμα και το Elle επιλέγει ινδάλματα για τα εξώφυλλά του", εξήγησε η αρχισυντάκτρια Λορέιν Κάντι (Lorraine Candy) υπογραμμίζοντας ότι μιλάμε για ένα παγκοσμίου εμβέλειας είδωλο τόσο ως προς τις αθλητικές του ικανότητες όσο και ως προς το στυλ του.


Από την πλευρά του, ο άσος των Γκάλαξι εμφανίστηκε πολύ συγκινημένος από την τιμή. "Το Elle είναι ένα περιοδικό με κύρος και διεθνή αναγνώριση. Νιώθω μεγάλη τιμή που οι άνθρωποί του μου ζήτησαν να είμαι το πρώτο ανδρικό εξώφυλλό τους", παραδέχτηκε ο Ντέιβιντ του οποίου η καμπάνια με τα εσώρουχα που έχει υπογράψει για το κατάστημα "H&M" τρέχει ακόμη.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα