Γνωστός τραγουδιστής στο νοσοκομείο από δάγκωμα σκύλου

27.03.2012
Η είδηση δεν είναι αν ένας σκύλος δάγκωσε άνθρωπο, αλλά αν ένας άνθρωπος δάγκωσε σκύλο. Ωστόσο, πώς να μην πούμε το δράμα που περνάει γνωστός τραγουδιστής, τον οποίο δάγκωσε ο σκύλος του; Ο

Η είδηση δεν είναι αν ένας σκύλος δάγκωσε άνθρωπο, αλλά αν ένας άνθρωπος δάγκωσε σκύλο. Ωστόσο, πώς να μην πούμε το δράμα που περνάει γνωστός τραγουδιστής, τον οποίο δάγκωσε ο σκύλος του; Ο Νεκτάριος Σφυράκης, που λες, έπαθε μεγάλη λαχτάρα και μπήκε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχτηκε από το πιτμπουλ του.

Ευτυχώς, για εκείνον τη γλίτωσε με ράμματα στη μύτη, αν σκεφτεί κανείς ότι θα μπορούσαν να ήταν πιο άσχημα τα πράγματα. Ο Σφυράκης προσπάθησε να βάλει σταγόνες στο αυτί της Ήρας, του 14χρονου πιτμπουλ, όταν έγινε το κακό.

«Την έπιασα από το κεφάλι και δεν τα κατάφερα. Στην δεύτερη προσπάθεια που έκανα μου επιτέθηκε. Ήξερα ότι θα με δαγκώσει και θα με αφήσει, οπότε δεν τραβήχτηκε», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής στην κάμερα του «Made In Star».

Αμέσως μετά την επίθεση, ο Σφυράκης έβαλε μια καθαρή πετσέτα στη μύτη του και πήγε σε σπίτι συνεργάτη του προκειμένου να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου του έκαναν τέσσερα ράμματα.

«Δυσκολεύομαι να ανοίξω το στόμα μου και να φάω. Είμαι με το καλαμάκι», ενώ πλέον είναι συγκρατημένος απέναντι στο σκύλο του, που ίσως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας λόγω ηλικίας.

Πάντως, ο τραγουδιστής, αν και μακαρίζει την τύχη του, που δεν έπαθε κάτι πιο σοβαρό, ανησυχεί για τη συναυλία που θα δώσει στο Αιγάλεω: «Πρέπει να αποδώσω. Είμαι με παυσίπονα και αντιβιώσεις συνέχεια. Πρέπει να υποχωρήσει και το οίδημα, για να μην αισθάνομαι άσχημα πάνω στη σκηνή».