Εκτός Dancing η παντρεμένη Σταματίνα!

12.12.2011
Στο χθεσινό 6ο live του Dancing on Ice είχε πολλές εμφανίσεις στον πάγο, αλλά μόνο μια υποχώρηση: της Σταματίνας Τσιμτσιλή!

Στο χθεσινό 6ο live του Dancing on Ice είχε πολλές εμφανίσεις στον πάγο, αλλά μόνο μια υποχώρηση: της Σταματίνας Τσιμτσιλή! Αφού όλα τα ζευγάρια έδειξαν τι μπορούν να κάνουν στον πάγο ενώ την πιο υψηλή βαθμολογία συγκέντρωσε η Ιωάννα Πηλιχού που πήρε τρία πεντάρια και η Σταματίνα ήρθε αντιμέτωπη με τον Γιώργο Χειμωνέτο, ο οποίος παρά τους πόνους που είχε στην πλάτη, κέρδισε τις εντυπώσεις με αυτή την υπερπροσπάθεια που έκανε στο παγοδρόμιο και κατάφερε να μείνει και να φύγει η Σταματίνα Τσιμτσιλή!


Η Σταματίνα λοιπόν δεν παρέλειψε να δηλώσει- όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος της είπε ότι αναφέρει συνεχώς ότι "είμαι παντρεμένη γυναίκα"- άρχισαν τα όργανα με τον μεν Κωστόπουλο να λέει ότι δεν είναι ανάγκη να το λέει συνέχεια και τη δε Σταματίνα να λέει ότι εκείνοι επέλεξαν να δείξουν το συγκεκριμένο βίντεο και ότι είναι πολύ περήφανη για τον άντρα της και άλλα τέτοια. Περήφανη, ξε-περήφανη τώρα το μόνο σίγουρο είναι ότι αφού την έστειλαν σπιτάκι της θα βλέπει και τον αντρούλη της περισσότερο και δεν θα είναι παραπονεμένος!

Ελένη Αναστασάκη