Λίντσεϊ Λόχαν: Είμαι άνετη με τη σεξουαλικότητα μου

12.12.2011
Δεν πάει αντίθετα στη φύση της η 25χρονη στάρλετ σε τίποτα και κυρίως σε θέματα που αφορούν στο σεξ.


Δεν πάει αντίθετα στη φύση της η 25χρονη στάρλετ σε τίποτα και κυρίως σε θέματα που αφορούν στο σεξ.

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) φωτογραφήθηκε γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού "Playboy" για το τεύχος Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2012 και πριν από λίγες μέρες το αποτέλεσμα διέρρευσε στο ίντερνετ.

Το αρχικό σχέδιο ήταν να παρουσιαστεί το εξώφυλλο επίσημα στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις (Ellen DeGeneres) την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά τα προγράμματα άλλαξαν.

Όμως, όπως φαίνεται, εκτός από τη φωτογραφία διέρρευσε και μέρος της συνέντευξης της Λόχαν, όπου εκείνη προχωρούσε σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις.

"Το φύλο και η σεξουαλικότητα του ανθρώπου είναι μέρος της φύσης και εγώ πάω όπως με πάει… Το να γνωρίζεις τον εαυτό σου και το σώμα σου είναι επίσης σημαντικό γιατί σου δίνει εμπιστοσύνη. Και στη ζωή οι γυναίκες τη χρειαζόμαστε την εμπιστοσύνη", τονίζει η Λίντσεϊ σε μέρος της συνέντευξης, υπογραμμίζοντας ότι κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα σημαντικό δεδομένου ότι ζούμε σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο.

"Όλοι δικαιούνται να έχουν άποψη και αυτή είναι η δική μου", ολοκληρώνει τον συλλογισμό της η Λόχαν προχωρώντας και σε σχόλια σχετικά με τα "πάρε δώσε" που έχει με τον νόμο τα τελευταία χρόνια.

"Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας. Κοιτάζοντας πίσω, πιθανώς να έπρεπε να είχα δεχτεί μερικές από τις συμβουλές που μου είχαν δώσει άνθρωποι τους οποίους θαυμάζω, αλλά η ξεροκεφαλιά που με χαρακτήριζε στα 18 και τα 19 μου χρόνια δεν μου το επέτρεψε", ομολόγησε σε μια κρίση ειλικρίνειας η Λίντσεϊ αφήνοντας για το τέλος το μάθημα που έμαθε τα πέντε τελευταία χρόνια της ζωής της.

"Ο καιρός τρέχει πιο γρήγορα από όσο νομίζουμε και επειδή ζούμε μόνο μια φορά, πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, να ζούμε τα όνειρά μας και να μην μένουν απωθημένα", δήλωσε η Λίντσεϊ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να μπει στο σπίτι του βρετανικού "Celebrity Big Brother".

Ζωή Κίττα.