Η μαμά Καρντάσιαν ξεσπαθώνει εναντίον του Κρεγκ

09.12.2011
Της πήρε μερικές μέρες αλλά τελικά αντέδρασε στη λεκτική επίθεση που δέχτηκε η οικογένειά της από τον κινηματογραφικό Τζέιμς Μποντ (James Bond) η Κρις Τζένερ (Kris Jenner).


Της πήρε μερικές μέρες αλλά τελικά αντέδρασε στη λεκτική επίθεση που δέχτηκε η οικογένειά της από τον κινηματογραφικό Τζέιμς Μποντ (James Bond) η Κρις Τζένερ (Kris Jenner).

Αμφισβητώντας εμμέσως πλην σαφώς τον ανδρισμό του Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig) πέρασε στην αντεπίθεση η 56χρονη μαμά των διάσημων αδελφών Καρντάσιαν (Kardashian).

"Το σωστό πράγμα για έναν αληθινό άντρα να κάνει θα ήταν να εκδώσει μια δημόσια συγνώμη", υποστήριξε η Τζένερ σχολιάζοντας την προσβλητική δήλωση του Κρεγκ στο ανδρικό περιοδικό "GQ".

«Είναι μια καριέρα. Τι να πω; Δεν θέλω να γίνω κυνικός. Και στο κάτω κάτω γιατί να μην το κάνει κανείς. Κοίταξε τους Καρντάσιαν. Αξίζουν εκατομμύρια. Εκατομμύρια. Όχι ότι νομίζω πως ήταν φτωχοί όταν ξεκίνησαν αλλά κοίταξέ τους τώρα. Και τι είπαν; Απλά αναρωτήθηκαν 'Τι; Εννοείτε ότι το μόνο που έχω να κάνω είναι να συμπεριφέρομαι σαν γαμ****ος ηλίθιος και εσείς θα με πληρώνετε εκατομμύρια;' Δεν το κρίνω. Αν και προφανώς το κάνω", είχε ισχυριστεί τότε ο Ντάνιελ Κρεγκ και η μαμά Καρντάσιαν δεν το άφησε να πέσει κάτω, έστω και αν στην ουσία της πήρε μια εβδομάδα να αντιδράσει.

"Το σχόλιο αυτό δεν τον έκανε να φαίνεται και ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο. Το σωστό πράγμα για έναν αληθινό άντρα να κάνει θα ήταν να εκδώσει μια δημόσια συγνώμη. Θα ήταν πολύ εύκολο για μας να κριτικάρουμε και τη δική του καριέρα, αλλά η οικογένειά μου δεν θα πέσει στο επίπεδό του", τόνισε η υπερπροστατευτική μαμά και μάνατζερ Κρις Τζένερ μιλώντας στο "Heat".

Η Τζένερ έχει έξι παιδιά από τους διαφορετικούς γάμους. Τον Ιούνιο του 1978 παντρεύτηκε τον δικηγόρο Ρόμπερτ Καρντάσιαν (Robert Kardashian) με τον οποίο έκαναν την 32χρονη Κόρτνεϊ (Kourtney), την 31χρονη Κιμ (Kim), την 27χρονη Κλόι (Khloé) και τον 24χρονο Ρόμπερτ Τζούνιορ (Robert Jr).

Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 1990, και τον Απρίλιο του 1991 παντρεύτηκε τον Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) με τον ο οποίο έκαναν ακόμη δύο κόρες, τη 16χρονη Κένταλ (Kendall) και τη 14χρονη Κάιλι (Kylie).

Ζωή Κίττα