Γνωστός ηθοποιός έπεσε θύμα κακοποίησης σε μικρή ηλικία

09.12.2011
Ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας, φέτος υποδύεται στο θέατρο έναν πατέρα που κακοποιεί σεξουαλικά την κόρη

Ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας, φέτος υποδύεται στο θέατρο έναν πατέρα που κακοποιεί σεξουαλικά την κόρη του και με αφορμή λοιπόν το ρόλο του, αποκάλυψε πως ο ίδιος είχε πέσει θύμα κακοποίησης σαν παιδί: " Έπεσα θύμα κακοποίησης όταν ήμουν παιδί και το είπα στον πατέρα μου".

"Μου έχει τύχει όταν ήμουν πιτσιρικάς και έπαιζα μπάσκετ, να είναι ένας τύπος που πουλούσε πασατέμπους και μας χάιδευε όλα τα αγοράκια. Εγώ το είπα στον πατέρα μου και πήγαν και του είπαν “κόφτο”. Δεν έχουν όμως όλα τα παιδιά τη δύναμη να το κάνουν αυτό", είπε ο ηθοποιός και αναρωτιέμαι πώς τα φέρνει έτσι η ζωή καμιά φορά.

Τώρα που ο ίδιος είναι πατέρας πώς φέρεται στο παιδί του; "Καλός είμαι ως πατέρας. Περιμένει τώρα ο Αχιλλέας να πάω σπίτι να παλέψουμε. Με ένα αγόρι δεν θα χτενίσεις κούκλες, θα παλέψεις. Συνήθως νικάει αλλά 13-12, όχι 10-0” Όσο για τη μάνα του παιδιού του, Θεοφανία Παπαθωμά, λέει: “Είναι πολύ καλή μαμά η Θεοφανία. Περνάμε καλά. Κάνουμε παρέα, χωριζόμαστε μεγάλα διαστήματα για τις ανάγκες της δουλειάς αλλά είναι αναζωογονητικό αυτό και νομίζω ότι καλά τα έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής. Όλοι μας περνάμε τα πάνω, τα κάτω μας αλλά το ζήτημα είναι πόσο έχει αποφασίσει να είναι ο ένας κοντά στον άλλον εξαρχής", είπε ο Πασχάλης για τη γυναικούλα του! Αχ και οι ηθοποιοί τελικά πόσα τραύματα κρύβουν από την παιδική τους ηλικία και πόσα δράματα έχουν ζήσει και δεν τα ξέρουμε… Κάτι μου λέει ότι καθημερινά θα μαθαίνουμε και από κάτι…

Ελένη Αναστασάκη