Σάλμα Χάγιεκ: Ζήτησα από τον Χριστό να μου δώσει στήθος

09.12.2011
Η 45χρονη ηθοποιός είναι διάσημη για το πλούσιο μπούστο της. Τώρα μαθαίνουμε πως ακριβώς το απέκτησε!

Η 45χρονη ηθοποιός είναι διάσημη για το πλούσιο μπούστο της. Τώρα μαθαίνουμε πως ακριβώς το απέκτησε!

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek) σε πρόσφατη συνέντευξή της, δεν είχε ανέκαθεν τη… ζουμερή φιγούρα που έχει σήμερα. Αντίθετα, υπήρξαν στιγμές που η ανασφάλειά της για την εμφάνισή της, την έκανε να στραφεί στα… Θεία.

"Ήμουν η πιο μικρή στην τάξη και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια είχε αρχίσει να μεγαλώνει το στήθος. Εγώ τίποτα. Πραγματικά φοβόμουν. Άσε που όλοι με κορόιδευαν. Πήγα λοιπόν σε μια εκκλησία όπου υπήρχε ένας Άγιος που υποτίθεται ότι έκανε πολλά θαύματα. Έβαλα τα χέρια μου στο άγιο νερό και είπα: 'Σε παρακαλώ Χριστέ, δώσε μου λίγο στήθος", ομολόγησε η Χάγιεκ μιλώντας στο σόου του Γκράχαν Νορτον (Graham Norton).

Και αν κρίνουμε από την εξέλιξη, φαίνεται ότι η προσευχή της εισακούστηκε!

Κατά τα άλλα, αυτό τον καιρό η Σάλμα Χάγιεκ γυρίζει τον κόσμο προωθώντας την τελευταία της δουλειά. Πρόκειται για την ταινία κινουμένων σχεδίων "Παπουτσωμένος Γάτος" με τον Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas) να δανείζει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή. (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Η Χάγιεκ ερμηνεύει την πονηρή και ικανότατη γατούλα "Kitty Softpaws" που προκαλεί προβλήματα στον παπουτσωμένο γάτο αλλά στο τέλος θα τον βοηθήσει στο δύσκολο έργο του να σώσει τον κόσμο!

Η Σάλμα Χάγιεκ παντρεύτηκε τον πολυεκατομυριούχο γάλλο επιχειρηματία Φρανσουά-Ανρί Πινό (Francois-Henri Pinault) δύο φορές (!) πέρσι. Μία φορά στο δημαρχείο του Παρισιού και μία, πιο εντυπωσιακή, στη Βενετία. Το ζευγάρι έχει μια κόρη, την 4χρονη Βαλεντίνα Παλόμα (Valenrtina Paloma).

Ζωή Κίττα