Στο τσακ να πιαστούν στα χέρια Κωστόπουλος-Παπουτσάκη

09.12.2011
Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη του Πέτου Κωστόπουλο στην εκπομπή του "Βράδυ" και φυσικά η κουβέντα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη του Πέτου Κωστόπουλο στην εκπομπή του "Βράδυ" και φυσικά η κουβέντα πήγε στο αγαπημένο της θέμα: την πρώην σχέση της, τον χωρισμό της αλλά και τα δημοσιεύματα.

Όταν λοιπόν το Κατερινάκι ακούει το όνομα Τζιόβας, γίνεται έξω φρενών ειδικά όταν μιλάει για τον χωρισμό της. όταν λοιπόν η κουβέντα πήγε στον Τζιόβα και στην όλη φάση με τον Χρήστο Φερεντίνο το Κατερινάκι άνοιξε το στόμα της για τα καλά: "Ήξερε ότι έχουμε χωρίσει. Το video είχε τραβηχτεί καιρό πριν. Δεν θέλω να μιλάω γι΄αυτά. Είναι καταστάσεις περίεργες και έχουν πόνο μέσα τους. Δεν είναι τόσο ευανάγνωστες. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει βλέποντας δυο πράγματα στην τηλεόραση. Έρχομαι σε δύσκολη θέση. Με ενοχλεί τρελά. Δεν ξέρεις πόσο. Κοκκινίζω, ανάβω, ιδρώνω και τέτοια" είπε μέσα στην τσίτα το Κατερινάκι που τελικά δεν μας είπε και τίποτα περί πρωινού Ant1 που δεν ξέραμε.

Το θέμα είναι όμως ότι το Κατερινάκι όπως φαίνεται αν και είναι χρόνια στο κουρμπέτι ακόμη δε μπορεί με τίποτα να συνηθίσει το να είναι celebrity και πολύ στενοχωριέται όταν βλέπει τα αισθηματικά της να γίνονται εξώφυλλο σε περιοδικά:

"Είμαι συναισθηματικός άνθρωπος και κάθε σχέση την βιώνω στο πετσί μου. Δεν είναι μια επιφανειακή κατάσταση για μένα. Και θέλω να το πιστέψω. Κι από τη στιγμή που θέλω να το πιστέψω και μπαίνω σε αυτό το τριπάκι, όταν αυτό καταρρεύσει για τους χ,ψ λόγους, δεν είμαι καλά». Και ο Κωστόπουλος τόλμησε να την ρωτήσει τι είναι αυτό που την ενοχλεί...

Κι τι αν λένε ότι έχει μια σχέση και πιο συγκεκριμένα είπε: "Να στενοχωριόσουν εάν γράφανε ότι είσαι του σχοινιού και του παλουκιού. Εάν εσύ δηλαδή γκρινιάζεις, η Μενεγάκη θα έπρεπε να πηδήξει από τον δεύτερο όροφο!!!" είπε ο Πέτρος. Και εκεί η Παπουτσάκη εξοργίστηκε και μίλησε μέσα στα νεύρα που φοβήθηκα πως θα σηκωθεί και θα του ρίξει ένα χαστούκι του Κωστόπουλου!

Εξάλλου όπως είπε δε θέλει η γιαγιά της να μαθαίνει από τα περιοδικά ότι χώρισε και ο Πέτρος την επέπληξε λέγοντας πως όντως θα έπρεπε να είχε πάρει τη γιαγιά να της το πει και κάπως χαλάρωσε το κλίμα και γλίτωσε το ξύλο!

Όταν δε ο Κωστόπουλος έφερε το ζήτημα στον Πέτρο Λαγούτη, η Κατερίνα δεν άνοιξε το στόμα της ενώ για τις φωτογραφίες που τους έδειχναν να ανταλλάσουν παθιασμένα φιλιά δήλωσε ότι ήταν ξημερώματα έξω από το μαγαζί!

Ε τι να κάνεις αν είναι ξημερώματα και σε πάρει και κάνα φλας φωτογράφου έτσι όπως έχεις χαλαρώσει και πέφτουν τα φιλάκια, δεν έγινε και κάτι. Το πολύ πολύ να το δει στα περιοδικά κάποιος συγγενείς κουκλίτσα και να σε ρωτάει ποιος είναι ο ομορφάντρας δίπλα σου, ε δε θα πει ότι χώρισες κιόλας…

Ελένη Αναστασάκη