Lady Gaga: Δεν φοβάμαι τίποτα

02.12.2011
Όχι ότι μας ταράζει με αυτή τη δήλωσή της η 25χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια, αλλά φαίνεται ότι θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Όχι ότι μας ταράζει με αυτή τη δήλωσή της η 25χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια, αλλά φαίνεται ότι θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Μιλώντας στη βραζιλιάνικη έκδοση του περιοδικού «Elle», η Lady Gaga υποστηρίζει ότι δεν φοβάται τίποτα και αυτό είναι μέρος του γιατί έχει τόση μεγάλη επιτυχία.

Με άλλα λόγια, η Gaga θεωρεί ότι η έλλειψη φόβου που έχει την ωθεί να πραγματοποιήσει ιδέες που οι άλλοι ούτε σκέφτονται, γι’ αυτό και η δική της δουλειά ξεχωρίζει.

«Δεν μετανιώνω για τίποτα. Αν ήξερα τι ακριβώς έκανα τότε, δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα. Μεγάλο μέρος αυτού που είμαι βασίζεται ακριβώς σε αυτό. Στην έλλειψη φόβου. Δεν νιώθω καθόλου φόβο. Είναι σαν να πηδάω από ένα κτίριο με κορδέλα στα μάτια, χωρίς να ξέρω που θα πέσω και να μη με νοιάζει καθόλου», περιγράφει παραστατικότατα η Gaga.

Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα δίνει τα μισά κέρδη της στο πατέρα της, πιστεύει ότι το κλειδί για τη δημιουργικότητα είναι να έχεις πίστη στις ικανότητές σου, ενώ υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι πρέπει να πιστεύουν στην ύπαρξη της ίδιας της τέχνης.

«Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην ίδια την τέχνη, η οποία έχει τη δική της ψυχή. Αν δεν το κάνω εγώ αυτό, ούτε και εκείνη θα με προσκαλέσει δίπλα της», ολοκληρώνει τη σκέψη της η Lady.

Ζωή Κίττα