Δήλωση-σοκ Βαλλιανάτου: «Έκανα πορνεία»!

01.12.2011
Μόνο συνηθισμένοι δεν είμαστε σε τέτοιες δηλώσεις, οπότε καταλαβαίνεις ότι η αποκάλυψη του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, ότι στα φοιτητικά του χρόνια έκανε… πορνεία, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Σόκ και δέος λέμε.

Μόνο συνηθισμένοι δεν είμαστε σε τέτοιες δηλώσεις, οπότε καταλαβαίνεις ότι η αποκάλυψη του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, ότι στα φοιτητικά του χρόνια έκανε… πορνεία, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Σόκ και δέος λέμε. Ο Βαλλιανάτος, που λες, αποκάλυψε ότι τα χρόνια που φοιτούσε στην Αγγλία εργάστηκε σε γραφείο συνοδών!

«Έκανα πορνεία. Όχι στο πεζοδρόμιο. Όταν ήμουν φοιτητής στην Αγγλία, εργάστηκα σε γραφείο συνοδών. Είναι ένα επάγγελμα και αυτό» αποκαλύπτει χαρακτηριστικά στο περιοδικό «ΕΓΩ». Και για ποιο λόγο λες ότι το έκανε; Πάντως, όχι για βιοποριστικούς. «Το έκανα από περιέργεια. Άλλες φορές ήταν ενδιαφέρον, άλλες όχι. Μου έφυγε η απορία και σήμερα καταλαβαίνω ακριβώς το πρόβλημα» .

Και συνεχίζει: «Είναι σαν να είσαι υδραυλικός, κηπουρός, χορευτής, γυμναστής ή εκφωνητής. Είναι μία χειρωνακτική δουλειά. Δεν το έβλεπα διαφορετικά. Τώρα αν «τσιμπήθηκα» με κάποιον από τους πελάτες; Υπήρξε και τέτοια περίπτωση». Άραγε προέκυψε και σχέση με κάποιον «πελάτη»; «Σχέση όχι, δεν «έκατσε»…

Τη δουλειά αυτή την έκανε για τρία ολόκληρα χρόνια!!!!