Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Γρηγόρη

01.12.2011
Σώπα και φαίνεται ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο να αποκαταστήσουμε με δόξες και τιμές τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πάει άλλωστε καιρός από τότε που είχαμε δει τον παρουσιαστή επίσημα με γυναίκα

Σώπα και φαίνεται ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο να αποκαταστήσουμε με δόξες και τιμές τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πάει άλλωστε καιρός από τότε που είχαμε δει τον παρουσιαστή επίσημα με γυναίκα και να τον ακούσουμε ότι είναι again ερωτευμένος. Γιατί μπορεί το καλοκαίρι η ξανθιά να διαδεχόταν την μελαχρινή και τούμπαλιν, όμως ο Γρηγόρης επέμενε ότι πρόκειται για φίλες.

Τώρα, τα πράγματα είναι αλλιώς. Μία Ελληνοαμερικανίδα, η Νικόλ Κοτοβός φαίνεται πως έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του. Η ίδια είναι ιδιοκτήτρια γνωστού καταστήματος με cupcakes στην Κηφισιά και ο Γρηγόρης περνά αρκετές ώρες στο μαγαζί της. Εξάλλου, είναι ενθουσιασμένος μαζί της και θέλει να περνάει χρόνο μαζί της, ώστε να την γνωρίσει καλύτερα.

Αν η Ελληνοαμερικανίδα είναι η νέα σχέση του παρουσιαστή; Χμ. Μάλλον είναι νωρίς να μιλήσουμε για σχέση, αλλά μπορείς να ηρεμήσεις, τα παιδιά βρίσκονται σε καλό δρόμο. Εξάλλου, το είχε παραδεχτεί ο ίδιος πριν λίγες μέρες στο «Πρωινό mou», όταν ο Γιώργος Λιαγκας του είπε για τις φήμες περί νέας σχέσης. «Δεν είναι ακριβώς όπως το λες, αλλά είμαι σε μια πολύ καλή κατάσταση -νομίζω εγκεφαλικά πιο πολύ» είχε πει χαρακτηριστικά.

Για το νέο πρόσωπο στη ζωή του και με την ευχή να του φέρει γούρι, είχε μιλήσει στην εκπομπή την ίδια μέρα και ο Αντώνης Ρέμος. Ο Γρηγόρης είναι αλήθεια ότι ένιωσε αμήχανα, σχολιάζοντας ότι πρόκειται απλά για επιθυμία του κολλητού του.